MENY er Norges best likte dagligvarekjede

MENY er Norges best likte dagligvarekjede

Publisert 28. mars 2023
Folket har talt! MENY har best omdømme i dagligvare og 5. best omdømme i Norge. Det viser Apelands årlige omdømme-undersøkelse. Takk til alle kunder som heier på utvalg, kvalitet og matglede!

I Traction-undersøkelsen, som hvert år gjennomføres av Apeland, kommer MENY på 5. plass over selskaper med best omdømme. Finn.no tar førsteplassen.

MENY klatrer fra en 9. plass i fjor til en gjev 5. plass i 2023, og har med det best omdømme av kjedene i dagligvarebransjen. Undersøkelsen er basert på 300.000 intervjuer med folk flest, gjort løpende gjennom det siste året.

- Tusen takk til alle våre matarbeidere og kunder, sier MENY-sjef Vegard Kjuus. 

MENY går motstrøms

- Vi er stolte over resultatet. Det gir stor motivasjon til å holde stø kurs. Vi skal være best på utvalg, råvarer, matkunnskap og matglede, sier Kjuus og fortsetter:
- Å være Norges ledende utvalgskjede klarer vi ikke uten våre fantastiske matarbeidere. Det er de, som hver eneste dag, lever ut merkevaren vår og bygger tillit til kundene.
 

Topp 10-lista over selskaper med best omdømme i 2023:

MENY fikk femteplass i Traction topp 10-liste over merkevarer med best omdømme. MENY fikk femteplass i Traction topp 10-liste over merkevarer med best omdømme.

Les mer om omdømme-kåringen her.