MENY nettbutikk vant NM i frukt&grønt for dagligvare 2022

MENY nettbutikk vant NM i frukt&grønt for dagligvare 2022

Oppdatert 24. oktober 2022
For andre året på rad, kåres MENY Nettbutikk til norgesmester i frukt og grøntbutikk på nett. MENY Colosseum på Majorstuen i Oslo fikk 3. plassen for beste butikk over 1000 m2.

NM i frukt- og grønt er en gjev pris med høy konkurranse blant finalistene, og 20. oktober var det duket for den 15. kåringen av Norges beste frukt- og grøntbutikker. Kåringen arrangeres av Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG).

Konkurransekriterier NM i frukt og grønt dagligvare

I kåringen vurderes nettbutikkene ved hjelp av et forbrukerpanel som skal gjennomføre en handel i nettbutikken. Nettbutikkens kvalitet, utvalg og levert produktkvalitet av frukt og grønt vurderes av forbrukerpanelet. Andre elementer som vurderes er mekanisk kommunikasjon, som pris og opprinnelsesland, og ulike salgsfremmende tiltak.

Det er andre gang nettbutikker er med i konkurransen og i år var tre kandidater med i denne kategorien; Meny.no, Oda.no samt Engrosnett.no som leverer i Bergensområdet.

Meny.no beholder sin kåring som norgesmester fra fjoråret, og vinner også årets pris som kundene vurderer som den som er best i kategorien frukt og grønt.

Steinar Lauritsen, kategoriansvarlig for frukt og grønt i MENY, er svært fornøyd med årets resultat.

Prisen er en fantastisk anerkjennelse til alle oss i MENY som legger ned en stor innsats for å være best på frukt og grønt, enten det er i fysisk butikk eller netthandel.

MENY.no kåres til norgesmester i frukt og grøntbutikk på nett. MENY Colosseum på Majorstuen i Oslo fikk 3. plass for beste butikk over 1000 m2. MENY.no kåres til norgesmester i frukt og grøntbutikk på nett. MENY Colosseum på Majorstuen i Oslo fikk 3. plass for beste butikk over 1000 m2.

Høy kompetanse i butikkene

Høy kvalitet på varene som blir plukket er essensielt når man bestiller frukt og grønnsaker på nett. 

Hos MENY plukkes varene til nettbutikken i MENY-butikker. Netthandelskundene får dermed samme, gode kvalitet og utvalg man finner i frukt- og grøntdisken i butikkene.

- Konkurransen i dagligvaremarkedet er knallhard, og denne prisen går først og fremst til våre matarbeidere som jobber hver eneste dag for å tilby kundene våre de råeste frukt-og grøntavdelingene, sier Lauritsen

 At vi har vunnet Norges beste nettbutikk på frukt og grønt for 2. gang, er noe som gjør oss utrolig stolte og glade.

Dyktige matarbeidere plukker frukt og grønt direkte i butikkene. Slik blir det like høy kvalitet på varene i nettbutikken som i butikkene Dyktige matarbeidere plukker frukt og grønt direkte i butikkene. Slik blir det like høy kvalitet på varene i nettbutikken som i butikkene

MENY Nettbutikk har best frukt og grønt på nett: