5 gode grunner til å få ukeshandelen levert hjem

5 gode grunner til å få ukeshandelen levert hjem

Å gjøre ukeshandelen på nett redder stadig flere småbarnsforeldre fra tidsklemma i hverdagen.

Er du innom matbutikken flere ganger i løpet av uken? Da er du ikke alene. Samtidig velger stadig flere å få varene levert rett hjem på døren, for å kunne bruke den dyrebare tiden rett etter jobb til familiekos.  

Er det å gjøre ukeshandelen på nett noe for deg? Her er 5 gode grunner til å prøve:

1. Du sparer tid

Samler du opp ukens innkjøp til én handel sparer du tid. Gjør du den i tillegg på nett kan du få varene levert rett hjem, og dermed unngå turen innom butikken helt. Du bestemmer selv når varene skal levers, og bestiller du innen kl. 12.00 kan du få varene levert allerede samme dag. 

2. Du sparer penger

Handler du på nett er det faktisk enklere å spare penger. Nettbutikken til MENY er bygget opp slik at du får full oversikt over alle de gode tilbudene, sortert ut fra hva du pleier å handle. På den måten er det enkelt å spare penger på favorittene dine. 

3. Du får samme kvalitet som i butikken

Forskjellen på MENYs nettbutikk og andre nettbutikker er at vi plukker varene dine i butikken. Dette gjøres av våre dyktige matarbeidere, som er opplært til å alltid velge de ferskeste varene etter våre strenge kvalitets- og holdbarhetskrav. Du kan til og med legge igjen melding til han eller hun som skal plukke varene dine, og på den måten få akkurat de tomatene eller det salathodet du ønsker deg.

Nettbutikk

4. Utvalget har aldri vært større

Hvorfor skal utvalget på nett være mindre og mer begrenset enn det du finner i butikken? I nettbutikken til MENY finner du over 10 000 varer, fra kjente merkevarer til lokale produsenter. 

5. Du får nærmere 1000 ulike middagstips

Mangler du inspirasjon til ukens middager? På meny.no finner du en av Norges største oppskriftsbaser, og med bare ett klikk kan du legge alle ingrediensene du trenger i handlekurven. Vil du at middagen skal være klar i en fei, finner du en egen kategori for middager på under 20 minutter. 

  • Prøv selv! Utforsk MENYs nettbutikk her