MENY Masters – et unikt kompetanseprogram

MENY Masters – et unikt kompetanseprogram

I MENY er mennesker vårt viktigste konkurransefortrinn. Våre kunder ønsker det lille ekstra, enten det er fagkompetanse eller service. Vi er derfor opptatt av å gi alle om jobber hos oss, de beste forutsetninger for å bli gode kundeveiledere. MENY Masters er vår digitale læringsarena hvor vi setter det lille ekstra i system.
I MENY vet vi at det er mennesker som skaper kundeopplevelser. Kunnskapsrike og kompetente medarbeidere som gledelig deler sin lidenskap for mat i møtet med kunden, er vår viktigste forutsetning for å bringe matkultur videre og sikre kundene våre et bredt, inspirerende og solid utvalg.  

Vår læringsarena MENY Masters er tilgjengelig på alle digitale plattformer. Her ligger alle verktøyene du trenger for å levere de beste kundeopplevelsene. 

Treningsløpet

I MENY er fagområdene delt inn i frukt & grønt, fisk & sjømat, kjøtt, ost, bakeri, kolonial og kasse. Alle ansatte tilhører ett av disse fagområdene når de begynner å jobbe hos oss, men mange jobber også i flere avdelinger.  
 
For at du skal bli god på både ditt eget og andre fagområder legger MENY Masters opp et treningsløp som er individuelt tilpasset nivå og fagområde. Gjennom treningsløpet får du utvikle relevant kompetanse for din hverdag i butikken, enten du er helt fersk eller ekspert på ditt fagfelt.
  
Det finnes også muligheter for å utvikle deg utenfor ditt eget fagområde gjennom digitale kurs, øvingsoppgaver, spill og simulatortrening, og quizbattles. I tillegg tilrettelegger MENY Masters for påmelding til klasseromskurs, samt oversikt over opplæring og øving i butikk. 

Klasseromskurs

I MENY Masters kan medarbeidere selv melde seg på klasseromskurs. Klasseromskurs er delt opp i to hovedgrupper; fagkurs og lederkurs. Fagkursene hjelper deg på veien mot å bli en dyktig kundeveileder. Kursene er rettet mot avdelingen du jobber i, enten du veileder kunder i fiskedisken eller anbefaler sesongens grønnsaker.
 
Lederkursene er for deg med resultat- og personalansvar. Du står selv for hvordan du utøver lederansvaret, men du er aldri utlært. Kursene er tilrettelagt for at du skal videreutvikle ferdigheter, enten du vil bli bedre på personaladministrasjon eller praktisk ledelse. 
På samlinger møtes fra ulike regioner, butikker og avdelinger, og deler sine erfaringer. På samlinger møtes fra ulike regioner, butikker og avdelinger, og deler sine erfaringer.

Samlinger

Gjennom samlinger som KRAFT lederutviklingsprogram, ledelse i MENY, traineeprogrammet og salgsspesialistprogrammet, har vi tilbud for deg ønsker å bli leder på sikt, og for de som allerede er det. 

I MENY vil du få muligheten til å utvikle din kunnskap og dyrke din lidenskap for mat.

Slik skaper vi de beste kundeopplevelsene!