Vår visjon og våre verdier

Vår visjon og våre verdier

MENY er en stor og levende organisasjon med butikker spredt utover hele landet. For at alle som jobber i kjeden skal trekke i samme retning har vi utarbeidet en felles visjon og 4 verdier som skal hjelpe oss i hverdagen.

Vår visjon: Vår lidenskap endrer folks matvaner

Det er MENY som har lidenskapen til mat.
Det er MENY som satser langsiktig på utvalg, kvalitet, service og fagfolk.
Det er MENY som er motvekten til de andres kamp om kun å være billigst.
Det er MENY som har vært pådriveren til at folk flest over tid har endret sine matvaner.

Våre verdier

Verdier er stemmen inne i oss som forteller oss hva som er riktig og galt, og hva vi ønsker å stå for. MENY sine verdier veileder oss i hvilke valg vi tar hver dag på jobb - og de forplikter!

I MENY er vi lydhøre.
Det betyr at vi har innlevelsesevne. Vi forstår våre kunder, vi lytter til våre kollegaer, vi følger med, er ydmyke og alltid åpne for å lære noe nytt.

I MENY er vi reale.
Vi er ærlige, ujålete, til å stole på, rause og lette å ha med å gjøre. Vi snakker så folk forstår og vi gjør ting ordentlig.

I MENY tror vi at en sporty livsstil og holdning gir bedre trivsel, overskudd og helse. MENY skal være en arbeidsplass som legger forholdene til rette for at det skal være lett å ta sunne valg  gjennom sunne spiserom, og inspirasjon og motivasjon til aktivitet tilpasset alle, uansett nivå.

I MENY er vi helt rå. Vi gjør ting 100%, vi satser, leverer, har kunnskap og gjennomføringsevne. Når vi først satser, gjør vi det av full kraft. Vi er også helt rå til å drive butikker, basert på profesjonelt kjøpmannskap og fagkunnskap.