Brukerbetingelser - netthandel for bedrift

1. Brukerkonto

For å handle må Kjøper ha opprettet en brukerkonto med sine personopplysninger. Kontoen er passordbeskyttet. Som innlogget har Kjøper tilgang til Min side, der kontaktopplysninger, kortdetaljer, leveranseinformasjon, planlagte ordre og samtykker for markedskommunikasjon og profilering kan oppdateres. På Min side vises også tidligere ordre. Den som oppretter en brukerkonto og handler inn til en bedrift, handler som en privatperson på vegne av bedriften. Dette innebærer at kontakt- og kjøpsinformasjon må behandles som personopplysninger, og kan fra MENY sin side kun deles med personen som har opprettet brukerkontoen, ikke bedriften. Dersom andre enn den registrerte ønsker innsyn i registrerte opplysninger, trengs det en fullmakt fra den registrerte.

Det er Kjøpers ansvar å beskytte egen konto med gode passord, og å ikke gjøre passord kjent for andre.

Kjøper kan bruke samme brukernavn og passord til å handle på andre nettbutikker for bedrift tilbudt gjennom NorgesGruppens kjeder (MENY, Joker, SPAR), ved å velge Logg inn Bedrift på aktuell nettbutikk. Da deles kontaktopplysninger og brukernavn/passord med den nye nettbutikken. Kjøpshistorikk og samtykker deles ikke mellom kjedene. Kjøper må logge på den enkelte nettbutikkens Min side for å se kjøpshistorikken for denne butikken. Min side inneholder i tillegg informasjon om dine kontaktopplysninger, adresse, fødselsdato og betalingskort.

2. Nyhetsbrev og markedskommunikasjon

For å kunne gjennomføre avtalen forbeholder MENY Netthandel for bedrift seg retten til å kommunisere med Kjøper om det som gjelder en spesifikk ordre. Eksempler på dette er ordrebekreftelse på epost og SMS med informasjon om plukking og levering.

Kjøper vil bli spurt om samtykke til at MENY Netthandel for bedrift kan sende nyhetsbrev på e-post og SMS. Kjøper vil også bli forespurt om samtykke til at handleopplevelse og markedsføring tilpasses din bruk av MENY Netthandel for bedrift. Dette kalles også profilering. Kjøper vil da få mer relevant informasjon, forslag til produkter eller annen markedsføring. Merk at vi ikke bruker andre opplysninger enn hva som er framkommet av bruk av nettbutikkens tjenester. Kjøper vil alltid enkelt kunne trekke tilbake eller endre sine samtykker, se Kapittel 1 om Brukerkonto.

3. Behandling av personopplysninger

For behandling av personopplysninger henviser vi Kjøper til vår personvernerklæring, som Kjøper finner her.

4. Kundeservice

MENY Netthandel for bedrift har kundeservice via telefon, epost, chat og kontaktskjema. Ytterligere informasjon om kundeservice kan du finne på «Min Side», eller gjennom å klikke på denne linken: https://meny.no/kundeservice/.