Spinatpai med chèvre

Enkel og god pai med spinat og chèvre. Dette kan raskt bli en favoritt, spesielt om du er glad i chèvre. Server gjerne spinatpaien med granateplefrø og godt brød ved siden av.
Spinatpai med chèvre

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kle en paiform med paibunnen og forstek den i ovnen på 180 grader til den begynner å få farge. Dette tar ca 10 minutter. Du kan også bruke en springform, slik vi har gjort. Da får du en høyede form, men plass til mer fyll.
  2. Pisk sammen egg, fløte og creme fraiche. Ha i litt salt og pepper.
  3. Fyll spinat og chevre i paiformen. Hell over eggeblandingen og strø over revet ost.
  4. Stek paiformen på 180 grader til fyllet stivner. Dette tar fra 15-40 minutter. Tiden varierer etter hvor stor paiform du har valgt.
  5. Server gjerne spinatpaien med granateplefrø og godt brød ved siden av.