Langpannepizza med kjøttdeig, løk og paprika

Oppskrift på klassisk hjemmelaget pizza i langpanne slik du husker den fra 80-tallet. Dette er en pizza med god og tykk bunn som de aller fleste vil like. Perfekt som helgekos eller til middag på en helt vanlig hverdag.
Langpannepizza med kjøttdeig, løk og paprika

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i vannet i en bakebolle. Ha i resten av ingrediensene til pizzabunnen og elt til en glatt og fin deig.
  2. Rull ut deigen med en kjevle eller trykk ut med fingrene i en langpanne dekket med bakepapir. La heve litt før du har på fyllet.
  3. Stek kjøttdeigen i litt olje til den er gyllen og ferdigstekt. Ha i løk og paprika. La steke i ytterligere 1 minutt.
  4. Fordel pizzasausen utover pizzabunnen. Topp med kjøttdeigblandingen og ost.
  5. Stek på 225 grader til deigen er ferdigstekt og osten er gyllen.