Smuldrepai med bær og pistasj

Denne smuldrepaien med blåbær, bringebær og nøtter er søt, god og enkel. Paien kan også lages på grillen!
Smuldrepai med bær og pistasj

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Fyll

Deig

Tips!

Paien kan også grilles. Grill den på middels varm grill, ca. 180 grader under lokk. Pass på at paien ikke får for sterk undervarme og følg med på den underveis. Når bærene koker og smuldredeigen er gyllen

Slik gjør du

  1. Kle en passende form (som tåler en runde på grillen) med bakepapir og tilsett bærene blandet med sukker og vaniljesukker.
  2. Bruk hendene og smuldre sammen alle ingrediensene til smuldredeigen. Dryss smuldredeigen jevnt over bærfyllet.
  3. Stek smuldrepaien i ovnen ved 180 grader i ca 30 minutter. Paien er ferdig når bærene koker og toppen er gyllen og sprø.
  4. Tips: Paien kan også grilles. Grill den på middels varm grill, ca. 180 grader under lokk. Pass på at paien ikke får for sterk undervarme og følg med på den underveis. Når bærene koker og smuldredeigen er gyllen og sprø, ja da er paien ferdig. Det tar ca. 30 minutter.