Melon- og bringebærsalat

Frisk salat med søte bringebær og melon, toppet med en rosa bringebærdressing med smak av både lime, chili og honning. Salaten egner seg like godt som en del av en sommerbuffet som den gjør som tilbehør til grillet svinekjøtt, godt krydret kjøtt eller spekemat.
Melon- og bringebærsalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Bringebærdressing

Slik gjør du

  1. Dressing: mos bærene med en stavmikser. Tilsett revet skall og saften av lime, finhakket chili, honning og olje. Kjør alt godt sammen med stavmikseren. Tilsett eventuelt en skvett vann hvis dressingen virker veldig tykk.
  2. Rens melonene for kjerner og skjær av skallet. Del melonkjøttet i jevne biter og bland melonbitene sammen med ruccula og bringebær. Drypp over 1/3 av dressingen og server resten ved siden av. Dryss litt finhakkede urter på toppen av salaten.