Stroganoff med sopp

Stroganoff med sopp

Ingredienser

Sopp stroganoff

3 dl ris
1 stk løk
500 g sjampinjong eller aromasopp
4 dl grønnsakskraft
1 ss dijonsennep
0,5 ts paprikapulver
2 dl crême fraiche
mel
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Klassisk og god gryterett. En vegetarisk oppskrift av på sopp stroganoff.

  1. Klassisk og god gryterett laget vegetarisk! ! Bytt gjerne ut sennep med tomatpure.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
  3. Stek sopp og løk gyllent i olje i en gryte, strø over mel og ha i kraft, crème fraîche og sennep og la småkoke i ca. 15 min.
  4. Ha i paprikapulver, smak til med salt og pepper og server med ris.
  5. Godt og enkelt!