Goro

Goro er i seg selv små kunstverk og er like vakre som søte på kakefatet. Kaken har lang historie og ble før i tiden spise hele året rundt. Denne oppskriften på goro gir tynne, søte og sprø julekaker.
Goro

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Tips!

Lag mønster av gorojernet på et pappark og legg dette over den kjevlede leiven. Kjevle bare litt deig av gangen.

Slik gjør du

  1. 1. Visp først krem, og så egg og sukker til luftig eggedosis. Bland sammen.
  2. 2. Bland de tørre ingrediensene, men hold av litt mel til utbakingen. Smuldre smøret og bland med det tørre. Bland alt sammen med eggedosis/kremblandingen.
  3. 3. Sett deigen kjølig i minimum 2 timer.
  4. 4. Kjevle deigen ut i tynne leiver tilpasset størrelsen på gorojernet ditt. Stek kakene lyst gylne og sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks eller fryseboksen.