Kalkunsuppe med vårløk, kokosmelk og sjampinjong

Denne oppskriften på kremet kalkunsuppe er en supergod suppe når du skal rekke mer.
Kalkunsuppe med vårløk, kokosmelk og sjampinjong

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Kalkunsuppe med vårløk, kokosmelk og sjampinjong

Slik gjør du

  1. Supergod suppe når du skal rekke mer. Suppen kan varieres med fisk og skalldyr som tilsettes mot slutten av koketiden. Server gjerne med grovt brød til.
  2. Skjær kalkunen i biter og sopp i skiver. Finhakk hvitløk og paprika og finsnitt vårløk.
  3. Fres halvparten av vårløken med hvitløk, sopp og paprika i olje, tilsett currypasta, kraft, kokosmelk og kalkun, og la småkoke i ca. 10 min.
  4. Ha i fiskesaus, soyasaus, limesaft og resten av vårløken. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander og server.
  5. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander og server.