Kalkunsuppe med vårløk, kokosmelk og sjampinjong

Kalkunsuppe med vårløk, kokosmelk og sjampinjong

Ingredienser

Kalkunsuppe med vårløk, kokosmelk og sjampinjong

300 g Kalkunfilet
6 stk Champingnon
2 fedd Hvitløk
1 stk Rød paprika
4 stk Vårløk
1 neve Friske korianderblader
4 dl kyllingkraft eller -buljong
2 bokser Lett kokosmelk
2 ss Fiskesaus
2 ss Soyasaus
0,5 stk lime
1 ss Rød currypasta
Nøytral olje til steking
Salt
Pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Denne oppskriften på kremet kalkunsuppe er en supergod suppe når du skal rekke mer.

  1. 1. Supergod suppe når du skal rekke mer. Suppen kan varieres med fisk og skalldyr som tilsettes mot slutten av koketiden. Server gjerne med grovt brød til.
  2. 2. Skjær kalkunen i biter og sopp i skiver. Finhakk hvitløk og paprika og finsnitt vårløk.
  3. 3. Fres halvparten av vårløken med hvitløk, sopp og paprika i olje, tilsett currypasta, kraft, kokosmelk og kalkun, og la småkoke i ca. 10 min.
  4. 4. Ha i fiskesaus, soyasaus, limesaft og resten av vårløken. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander og server.
  5. 5. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander og server.