BBQ cheeseburger med coleslaw

Dette er en hamburger med få ingredienser og mye smak. Bruk saftig Angusburger fra MENY og topp med trøffelost, en BBQ-saus med ekstra «kick» og hjemmelaget coleslaw. Må absolutt prøves!
BBQ cheeseburger med coleslaw

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Lag coleslaw selv, eller kjøp ferdig hos MENY.

Slik gjør du

  1. Lag hjemmelaget coleslaw: Skjær kål i tynne strimler, grovrasp eple og gulrot, og miks inn Scorpion Sriracha Super Sauce. Smak til med sitronsaft.
  2. Grill Angusburgerne på hard direkte varme på hver side i 1 minutt, deretter indirekte varme i et par minutter på hver side. Legg 2 skiver Truffle Jack på hver burger i de to siste minuttene. Samtidig griller du Brioche hamburgerbrød.
  3. Bygg opp burgeren med briochebrød, coleslaw, Angusburger med smeltet Truffle Jack ost og Super Shack Devil of Dallas hot bbq saus.
Bygg opp burgeren med briochebrød, coleslaw, Angusburger med smeltet Truffle Jack ost og Super Shack Devil of Dallas hot bbq saus.