Klassisk angusburger med cheddar, bacon og sprøstekt løk

The Perfect Bite! En saftig hamburger med cheddar, bacon og fritert løk. Vi tør påstå at dette er sommerens beste burger.
Klassisk angusburger med cheddar, bacon og sprøstekt løk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

MENYs egne Angusburgere er laget av grovkvernet storfekjøtt med riktig mengde fett som gir masse deilig smak og saftighet når burgerne grilles.

Slik gjør du

  1. Fritert løk: Skjær sjalottløk i tynne skiver. Press ut skivene slik du får single ringer. Bland mel og salt og vend ringene i dette. Varm oljen til ca. 160 grader og friter til ringene er gylne. La dem renne av på kjøkkenpapir. Ha over litt salt.
  2. Sprøstek bacon, enten på grill eller i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  3. Del hjertesalaten i fire på langs, krydre med salt og pepper og grill noen minutter på middels høy varme.
  4. Svi av Angusburgerne på sterk varme, ca. 1 minutt på hver side. Reduser varmen og la dem ettersteke i et par minutter på indirekte varme, legg ost på hver burger mens du griller Brioche hamburgerbrødene.
  5. Bygg burgeren med brioche hamburgerbrød, salat, tomat, Angusburger med cheddar, American yellow mustard, bacon og rikelig med sprøstekt løk.