Kylling- og karrigryte

Kylling- og karrigryte

Ingredienser

600 g kyllingbryst eller filet
1 ss rapsolje
1 stk rød paprika, i strimler
1 stk løk, finhakket
0,5 stk rød chili
2 stk hvitløksfedd, finhakket
2 cm frisk ingefær, revet eller finhakket
2 ss karri
1 boks creme fraiche
1 boks kremfløte

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en enkel og god oppskrift på den velkjente indiske kyllingretten. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien.

  1. 1. Kutt kyllingen i strimler og stek i olje i et par minutter. Kutt grønnsaker.
  2. 2. Tilsett paprika, løk, chili, hvitløk og ingefær. La frese i et par minutter til.
  3. 3. Tilsett karri, creme fraiche og fløte. Kok til det tykner. Smak til med salt og pepper.
  4. 4. Server med frisk koriander, grønn salat og nykokt ris.

Tips

Bruk gjerne nygrillet kylling fra ferskvaredisken eller vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Relaterte oppskrifter