Kylling- og karrigryte

Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en enkel og god oppskrift på den velkjente indiske kyllingretten. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien. Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri, så her kan du tilpasse etter smak.
Kylling- og karrigryte

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Bruk gjerne nygrillet kylling fra ferskvaredisken eller vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Slik gjør du

  1. Kutt kyllingen i strimler og stek i olje i et par minutter. Kutt grønnsaker.
  2. Tilsett paprika, løk, chili, hvitløk og ingefær. La frese i et par minutter til.
  3. Tilsett karri, creme fraiche og fløte. Kok til det tykner. Smak til med salt, pepper og evt litt ekstra karri.
  4. Server med frisk koriander, grønn salat og nykokt ris.