Svinefilet med brokkolisalat

Lag gjerne dobbel porsjon, dette er deilig restemat. Brokkolisalat kan serveres til alle typer stekt kjøtt og fisk.
Svinefilet med brokkolisalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Svinefilet med brokkolisalat

Slik gjør du

  1. Lag gjerne dobbel porsjon, dette er deilig restemat. Brokkolisalat kan serveres til alle typer stekt kjøtt og fisk.
  2. Del brokkoli i små buketter, kok dem knapt møre i lettsaltet vann i ca. 3-4 min, og la renne av.
  3. Skjær svinefileten i 4 skiver, gni inn med salt og pepper. Grill eller stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side.
  4. Skjær reddiker i skiver, tomater i terninger og bland med brokkoli og fetaost. Bland dressingen og ha over. Server til svinefileten.
  5. Godt og enkelt!