Svinefilet med brokkolisalat

Svinefilet med brokkolisalat

Ingredienser

Svinefilet med brokkolisalat

800 g svinefilet
1 bukett brokkoli
0,5 bunt reddiker
50 g soltørkede tomater
2 ss søt balsamicoeddik
100 g fetaost
6 ss olivenolje
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lag gjerne dobbel porsjon, dette er deilig restemat. Brokkolisalat kan serveres til alle typer stekt kjøtt og fisk.

  1. Lag gjerne dobbel porsjon, dette er deilig restemat. Brokkolisalat kan serveres til alle typer stekt kjøtt og fisk.
  2. Del brokkoli i små buketter, kok dem knapt møre i lettsaltet vann i ca. 3-4 min, og la renne av.
  3. Skjær svinefileten i 4 skiver, gni inn med salt og pepper. Grill eller stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side.
  4. Skjær reddiker i skiver, tomater i terninger og bland med brokkoli og fetaost. Bland dressingen og ha over. Server til svinefileten.
  5. Godt og enkelt!