Dette er Go Eco - vår egen økologiske serie

Dette er Go Eco - vår egen økologiske serie

Go Eco, vår egen økologiske serie, er produkter som passer for alle som er glade i frisk og velsmakende mat. Produktene er produsert på naturens premisser og på en måte som i størst mulig grad tar hensyn til dyrenes og plantenes naturlige adferd og behov.

Innenfor Go Eco kan vi tilby en rekke spennende produktlinjer, som for eksempel syltetøy, pasta, mais, matolje, linser og frø, samt et variert utvalg av frukt og grønt.

Go Eco Extra Virgin Olivenolje

Kaldpresset olivenolje fra Italia. Den lages av førsteklasses italienske oliven som dyrkes helt uten bruk av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Kaldpresset olje er rik på smak og passer derfor spesielt godt til dressinger og marinader. Go Eco Extra Virgin olivenolje er nøkkelhullsmerket.

Go Eco Mais

Økologisk mais fra Frankrike. Dette er mais av typen Supersweet og kjennetegnes ved den søte smaken og "crispy" konsistensen. Go Eco Mais er nøkkelhullsmerket, har lavt saltinnhold og er uten tilsatt sukker.

Go Eco Fullkornspasta 

Laget i Italia etter tradisjonsrik oppskrift. Pastaen er støpt i bronseform, et viktig kvalitetsstempel for pastakjennere. Pastaen er rik på fiber, vitaminer og mineraler.

Økologisk Basmariris 

Eldorado økologisk basmatiris er en langkornet, tørr og luftig ris dyrket i Pakistan og India. Risen er av høy kvalitet og dyrket uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Basmatirisen har en særegen, rik og nøtteaktiv smak, og passer godt til fisk, kjøtt og grønnsaksretter. 

Økologisk Jasminris

Eldorado økologisk jasminris er en aromatisk og lett klebrig ris med en karakteristisk lukt. Risen er av høy kvalitet og av typen Thai Hom Mali. Denne økologiske risen er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Jasminris passer spesielt godt til kylling- og grønnsaksretter fra det orientalske kjøkken.