Mer komfortable og pustende bleier

Mer komfortable og pustende bleier

Publisert 7. september 2021
Denne høsten oppgraderer Libero hele sitt bleiesortiment med mer pustende materialer, slik at de beste bleiene blir enda bedre.

En av høstens store nyheter passer godt for de minste. Alle bleiene i seriene Libero Newborn, Libero Touch, Libero Comfort og Libero Up&Go har blitt oppgradert og fått en mykere passform, puster bedre og er laget av mer hudvennlige materialer.

Dette gjør bleiene enda mer pustende enn tidligere og gir de aller minste en skånsom og behagelig bleieopplevelse.

Prøv de oppgraderte bleiene

Alle Liberos bleier får en oppgradering, og favorittbleien blir enda bedre. Alle Liberos bleier får en oppgradering, og favorittbleien blir enda bedre.

God komfort er viktig

En bleie som puster er svært viktig for barnets sensitive hud da bleiene blir mindre varme og fuktige. En varm bleie kan skape ubehag for de minste, og Libero benytter nå mer pustende materialer rundt hele bleien.

Hva er nytt? 

Alt fra de elastiske sidepanelene, midjestrikken og loopen i fronten er byttet ut med mykere og luftigere materialer er med på å gjøre bleien enda mer fleksibel.

I tillegg til de beste materialene har bleiene også blitt utstyrt med en tynnere kjerne med kanaler for å enklere kunne følge barnets bevegelser. 

Emblem
Med en smidigere passform kan den lille krabaten få mer bevegelsesfrihet til å utforske verden og fortsatt være like trygg for lekkasjer.

Fast knallkjøp på bleier