Alkoholfrie alternativer til champagne

Alkoholfrie alternativer til champagne

Skal du feire noe stort, men ønsker et alkoholfritt alternativ? Hos MENY finner du et stort utvalg musserende drikke med skikkelig feststemning.

Når det er tid for fest og feiring er det lite som er mer passende enn bobler i glasset. Ønsker du et alkoholfritt alternativ til vanlig champagne, finnes det nå mange spennende varianter å velge mellom. 

Hos MENY finner du et spennende utvalg alternativ, musserende drikke som enkelt erstatter den vanlige champagnen. 

Sprudlende drikke hører til når noe skal feires, men det kan like gjerne være en god, musserende alkoholfri drikke Sprudlende drikke hører til når noe skal feires, men det kan like gjerne være en god, musserende alkoholfri drikke

Margaret sprudlande

Da familien bak Balholm ville tenke nytt, kom de opp med Margaret – en forfriskende festdrikk uten alkohol. Den ble en fest for ganen, med sprudlende eple og rabarbra.

Margaret har høstet både priser og høye terningkast, og passer ypperlig til enhver festlig anledning. Det fine med festdrikken, er at hele familien kan kose seg med den. 

Suksess for sprudlende dråper

Suksess for sprudlende dråper

Da familien bak Balholm ville tenke nytt, kom de opp med Margaret – en forfriskende festdrikk uten alkohol. Den ble en fest for ganen, med sprudlende eple og rabarbra.

Alkoholfri alternativ til champagne

 • Alkoholfri Cava
  Lys gul farge, fine bobler. Friske tropiske notater og med hint av sitrus. Fruktig og forfriskende smak.
 • Alkoholfri Chardonnay
  Crisp og forfriskende med 100% Chardonnay-druer. Frisk syrlighet, elegante bobler og hint av grønne epler, sitrus og hvite blomster. Perfekt som aperitiff, og gjerne til fisk, skalldyr, salater, kremet suppe, myk ost og snacks.
 • Alkoholfri Henkell Blanc
  Søt og frisk med fine bobler. Fruktig med et hint av sitrus. Passer godt som aperitiff, til fet fisk og snacks. 

Andre festdrikker uten alkohol

Har du lyst til å servere noe sprudlende, men som ikke nødvendigvis må likne på champagne? Hos MENY finner du alt fra alkoholfri cider på store flasker til boblende rosè - alt uten alkohol.

 • Alkoholfri sparkling Rosé
  Frisk syrlighet, elegante bobler og hint av jordbær, vannmelon og urter. Denne går like bra til mat som til kos. Perfekt som aperitiff, og gjerne til kylling, charcuterie, laks, quinoa, salater, pizza, myk ost og snacks.
 • Alkoholfri Henkell Rosé
  Fruktig og frisk rosé med et hint av vanilje. Like god alene eller som base for friske mocktails. Passer også godt til kylling, salater, pizza og pasta.
Alkoholfri øl til sommermaten

Alkoholfri øl til sommermaten

Til god sommermat trengs god sommerdrikke. Et godt sommerøl bør være lyst, friskt, lettdrikkelig. Her får tips og anbefalinger til kombinasjon av grillmat og øl.

Alkoholfri cider

Et annet godt alternativ til champagne, er friske, boblende cidervarianter. Vanligvis lages de med eple eller pære, men det finnes også mange andre spennende smaker. Hvorfor ikke prøve en cider med fersken?