Alt til helgefrokosten

Alt til helgefrokosten

Det er noe luksuriøst ved å ha god tid til frokost. Derfor synes vi at frokosten i helgen fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Her er enkle tips og anbefalinger for å få en enda bedre frokost på lørdag og søndag.

Nystekte brød og bakervarer

Hva er vel bedre enn nystekt brød eller rundstykker til frokost en lørdag morgen? Eltefritt gjør det mulig med hjemmenbakt, og det tar deg bare fem minutter kvelden før og litt steketid mens du drikker kaffe på morgenen. 

I bakeriavdelingen hos MENY finner du et stort utvalg nystekte rundstykker hele dagen. I bakeriavdelingen hos MENY finner du et stort utvalg nystekte rundstykker hele dagen.

Våre matarbeidere steker etter behov gjennom hele dagen, slik at du alltid får nystekte bakervarer, rundstykker og brød i våre bakerier. 

Ønsker du nystekt på søndag morgen? Et godt tips er å kjøpe frossne brød, rundstykker og bakervarer, og steke selv hjemme. Vi har kvalitetsbrød, rundstykker og franske croissanter.

Pålegg til helgefrokosten 

Typisk for en norsk helgefrokost er at vi dekker et hyggelig bord og setter fram rikelig med pålegg. Ofte velger vi mer eksklusive påleggssorter til helgefrokosten enn vi spiser på hverdagene.

To av nordmenns største påleggsfavoritter har alltid vært gulost og brunost. To av nordmenns største påleggsfavoritter har alltid vært gulost og brunost.

Til frokost anbefaler vi å servere skivet spekeskinke sammen med kokte egg og avokado. 

Vær raus med kjøttpålegget, det finnes så mange gode varianter! Sett frem salami, spekeskinke og roastbiff, i tillegg til favoritten kokt skinke. Hos oss får du alltid kjøpt nyskåret roastbiff i ferskvaredisken. 

Ferskt brød med godt pålegg og tomater hører til helgefrokosten. Ferskt brød med godt pålegg og tomater hører til helgefrokosten.

Drikke til frokost 

God drikke hører til og mange foretrekker et kaldt glass melk til frokosten. Vi anbefaler  deilig frokostjuice og limonade fra Cevita og Jacobs Utvalgte.

Kaffe og frisk juice hører selvsagt med. Kaffe og frisk juice hører selvsagt med.

God kaffe

Kaffe hører helgefrokosten til. Går du alltid for den samme kaffen i hylla går du glipp av mange spennende smaker. Kaffe er ikke bare kaffe. Det finnes så mange ulike kaffetyper – både fruktige, syrlige, runde og fyldige.

Kaffebønnene brennes på ulike måter og dette gir svært forskjellig resultat. Vi anbefaler Coffe of the World, gourmet kaffebønner fra hele verden. 

Velduftende og nystekte kanelboller passer godt til kaffen.