Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Her er våre beste tips og oppskrifter på smakfulle gaver du kan gi bort til den som har alt.

Er det ikke koselig å gi bort noe til jul som du vet mottakeren får bruk for? Sånn er det med matgaver. 

Det finnes mange fine måter å gi dem bort også. Du kan putte dem i en kurv som du pynter med julepynt som granbar, sløyfer eller kvistorn, eller putte gavene i stekeposer eller cellofan som du snurper sammen med en sløyfe.

Matgaver på glass

Glad i å bake og lage julekaker? Lag noen ekstra porsjoner med brente mandler, fløtekarameller, marsipan eller annen snacks som du kan gi bort.

ikke tid til å lage selv?

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få! Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Her er våre beste tips.

Brente mandler 

En perfekt gave å gi bort som smaker av jul! De brente mandlene holder også lenge og kan lages i god tid før julaften. 

Klassiske fløtekarameller

Disse karamellene hører jula til. Hvorfor ikke lage en ekstra stor porsjon og gi bort til noen du er glad i? En søt gave som garantert vil falle i smak.

Hjemmelagde sjokoladetrøfler

Har du en godtemoms i familien? Gi en gave til smaksløkene i form av konfekt, nøtteblandinger, lakris og marsipan. Du kan også lage konfekt og sjokoladetrøfler som du gir bort i gave. 

Gi bort hjemmelagde sjokoladetrøfler

Bakst på glass

Hvis du ikke er så dreven på kjøkkenet, kan du kjøpe ingredienser til kjeks eller kake som du putter i glass, pynter og gir bort!

Mål opp ingrediensene og skriv på lappen hvor mye melk, egg og smør som må blandes i. En fin gave å gi bort! 

Alt til brownies sammen med oppskriften er en fin gave å gi. Alt til brownies sammen med oppskriften er en fin gave å gi.
Vil du gi bort noe litt sunnere, kan du ha hjemmelaget granola på glasset i stedenfor.

Gi noe varmt i koppen

Alle blir glad for kaffe og te – særlig av den spesielle sorten. Hos MENY finner du mange kaffevarianter. Hele bønner i flott innpakning fra Coffee of the World-serien er en hyggelig gave å få og gi.

Er mottakeren ekstra glad i jula, er gløgg en perfekt gave. Hva med å gi bort en spennende håndverksgløgg med gløggmiks?

Julens beste kaffe og te

Julens beste kaffe og te

En stor kopp med varmende drikke passer fint til kalde vinterdager. Nyt kaffe og te med julesmaker i juletiden. Dette er julens beste kaffe og te du finner hos MENY.

Gi bort julekrydder på glass

Du kan også putte typisk julekrydder som stjerneanis, nellik, kanelstenger og tørkede appelsinringer i et glass. Pynt med glasset med kvistorn, sløyfer, glansbilder eller annet som gir julestemning.

Har du alt du trenger?

Gavekort fra MENY

Gavekort fra MENY

Gi et gavekort fra MENY i gave til noen som er glad i god mat! Verdien på gavekortet velger du selv!