Matnyheter høsten 2020

Matnyheter høsten 2020

Høstens nyheter 2020 er på vei til butikk. Prøv Urge smooth mango, Skyr med salt karamell, grønnsaksris og mye mer! Se alle høstens nyheter i MENY her.

Se nyhetene for 2021 her

Kos og snacks

Til sjokomumsene. Freia lanserer en ny sjokolade; KRISP. Dette er en herlig sjokoladebar med puffet ris, seig karamell, knasende peanøtter og rosiner, dekket med sjokolade. Fra Nidar kommer en ny variant av Stratos; Brownie Heaven, en boblende Stratos-sjokolade fylt med seig brownie. Verdens mest solgte sjokolade kommer også i en ny variant; Snickers Crisp, en lettere utgave med ristede peanøtter og crisp ris og færre kalorier. 

Innenfor iskrem kommer det en Premium iskrem fra Inspira; Lemon Pie, med rause mengder sitronsaus og sprø kjeksbiter.

Maarud lanserer et helt unikt chipsprodukt med rifler på bare én side; Double cut med roasted onion eller paprika & pepper.

I kjekssegmentet lanserer Safari sine sprø, deilige kjeks nå med salt karamel. 

Drikke

Dette er nyheten som mange har ventet på; URGE Smooth Mango uten sukker med deilig smak av mango og et hint av lime. Innenfor alkoholfri øl lanserer lokalbryggeriet Klokk & co Happy Days Pilsner, en frisk og lettdrikkelig alkoholfri pils.

Middag 

Fra Dr. Oetker kommer et nytt pizzakonsept som er så nært opptil pizzeria du kommer - fra frysedisken. Supertynn bunn som må brettes for å spises. La Mia Grande kommer i to smaker; Procioutto e Formaggi og Salame Piccante

MENY lanserer benfrie svinekoteletter som gjør hverdagsmiddagen rask og enkel. Mørt og saftig kjøtt som stekes ferdig på få minutter. 

Enkel middag som varmer! Fra Eldorado kommer ferdige supper til 1-2 personer som kun trenger oppvarming. Serien kommer i fem ulike smaker 

Det blir en skikkelig suppe-høst, for også MENY lanserer nye supper til Ukens Middag konseptet. Rettene er utviklet av våre egne kokker i MENY-lauget og omfatter Thaisuppe, tomatsuppe og Chili Con Carne. 

Sunnspirasjon! Grønn & Frisk lanserer grønnsaksris, et kalorifattig og grønt middagstilbehør til f.eks gryter, sauser og supper, eller bare sammen med fisk eller kjøtt. 

Se alle nyhetene her

Frokostprodukter

Av brød kommer det fra Bakehuset et saftig og ekstra grovt, nøkkelhullsmarket brød. Godt og egnet til matpakken. Vår Matskattprodusent Den Sorte Havre kommer med en økologisk eltefri urhavre brødmiks, laget med ekte norskdyrket urhavre. Vi får også inn et nytt Havreknekkebrød fra Wasa som er ekstra tynt, toppet med havsalt. 

Vårt groveste matpakkebrød fra Bakehuset Vårt groveste matpakkebrød fra Bakehuset

Sticky lanserer to crunchy peanøttmør fremstilt på ekte amerikansk vis; fint og grovt Peanøttsmør. Brukes som pålegg, men passer også utmerket i mariander, dressing eller smoothies. 

Grilstad lanserer løvtynn Jubelsalami, perfekt på brødskiva eller på spekefatet. 

Av meieriprodukter kommer TINE med ny smakfull yoghurt med litt tynnere konsistens, perfekt til musli. Frokostyoghurt med vanilje og med jordbær. Det kommer også en ny Biola med sitron og ingefær, men uten sukker. Synnøve lanserer sukkerfri Gresk yoghurt med granateple & rose og bare 85 kalorier per pakke. 

Plantego lanserer et vegansk pålegg; Hummus, med et hint av kajenne. 

Bakeprodukter

Baking er i vinden om dagen. Fra Caputo kommer to typer spesialmel Tipo-00, ekstra finmalt italiensk mel, nærmest som pudder. Gjør deigen smidig, smakfull og er perfekt til fine bakverk. Caputo lanserer både et hvetemel og et pizzamel. 

Eldorado lanserer også et spesialmel; mandelmel som er finmalt mel av skålede mandler. Perfekt til baking og matlaging. 

Den Sorte Havre lanserer en ny matskatt til MENYs sortiment; Økologisk Ur-havremel. Dette er et norskdyrket havremel av 100% svarthavre. Kan delvis eller helt erstatte hvetemel for et sunnere resultat. 

Lag din egen tortilla! Møllerens lanserer ferdig blandet, autentisk mexicansk tortilla-mel slik at du kan bake dine egne lefser til taco-middagen. 

Se alle nyhetene her

På farten

Skyr kommer med to nye smaker: Skyr bringebær panna cotta og den populære smaken salt karamell. Perfekt mat på farten!

Sigdal lanserer Crunchy Crackers, små snackbites basert på Sigdal knekkebrød. Perfekt for tapas, dipping og snacking!

Fra Jacobs Utvalgte kommer to varianter av kjeks til ost; Kjeks til ost med sesamfrø og klassiske. De tynne italienske kjeksene er laget med steinmalt hvete og er håndverksbakst fra den italienske Veneto-regionen. Passer ypperlig til ost!

Beauty

Loreal kommer med tre nye, spennende produkter for menn: Loreal Men Expert Wash Barber Club, en 3-i-1 rens for ansikt, skjegg og hår, Loreal Men Expert Oil Barber Club, en olje for skjegg og hud og til slutt Loreal Men Expert Care Barber Club, en hudkrem spesielt utviklet for menn. Alle produktene inneholder cedarwood essential oil.