Dette var matnyhetene hos MENY - våren 2021

Dette var matnyhetene hos MENY - våren 2021

Publisert 27. januar 2021
Vårens nyheter er på vei til butikk! Av matnyheter hos oss kan du glede deg til spennende sauser, middager som bare skal varmes, magiske iskrem-nyheter og gourmet-nyheter som garantert blir nye favoritter.
Utvalget i butikk vil variere fram til slutten av februar - da skal alle nyhetene ha kommet ut i butikkene.

Kos og snacks

Det viktigste først. Hva skal vi kose oss med utover våren mens vi venter på vaksiner og normalitet? 

Sjokolade

Freia lanserer Melkesjokolade Brownie med Fudge og Havsalt som storplate og små biter av melkesjokolade kalt Melkeknapper, perfekt for deling på tur. 

Minde introduserer en sjokoladeplate av mørk sjokolade med knasende salt.

Prøv vårens sjokoladenyheter

Kjeks og chips

Freia kommer med en kjeksnyhet, en cookie fylt med Oreo vaniljekrem av den hjemmelagde typen. Her kan man fort bli hekta. 

Vegetarnyheter våren 2021

Vegetarnyheter våren 2021

Er du en av stadig flere som ønsker å redusere kjøttforbruket ditt? Eller har du kanskje fått sansen for plantebaserte meieri-alternativer? Da kan du glede deg over at det nå kommer mange nyheter inn i butikkhyllene!

Og til dere ostepop-elskere. Nå kommer den tradisjonelle Cheeze Doodles trukket med ekte norsk melkesjokolade. 

Tuc kjeks kommer i ny drakt!

Iskrem

Det kommer mange spennende nyheter på is denne våren. Mest nysgjerrig er vi på den nye Kronesisen fra Hennig Olsen som heter Magisk! En fløteis i blå og rosa farge toppet med sukkerkuler. Denne blir superpopulær hos barna. 

For de voksne kan vi jo nevne to nyheter fra Crème. Crème fløteis med lakris på pinne og 6 pack med mini pinneis med salt karamell. 

Av saftis kommer Mini Twister Spirello med fruktjuice i 8 pack for herlig nedkjøling på varme dager. 

Vårens spennende iskremnyheter:

Dessert

På dessert-fronten kommer det to spennende nyheter på ferdige desserter fra Jacobs Utvalgte; Ostekake med bringebær og Pavlova-rull med bringebær og sitronkrem. Nam!

Gele-folket kan glede seg til Piano Gele med bringebær uten sukker og de laktose-intolerante kan se frem til nyheten Piano laktosefri vaniljesaus.

Så kommer det ferdig langpannekake-røre fra Åmli for saftig sjokoladekake i langpanne. 

Nye desserter du bør prøve:

Drikke

Fuzetea introduserer en ny variant av iste; Fuzetea peach elderflower. Denne er sukkerfri med smak av fersken laget på ekte te, juice og urter. Denne gleder vi oss til! 

Ellers kommer Lerum med to nye varianter av eksotisk saft "fra fjerne strøk" med smak av Fersken & Ananas og Mango & Lime. 

Zerohs safter med null kalorier lanserer to nye smaker; passionfruit & Guava og Strawberry & Rhubarb. Cevita kommer også med en ny presset eplejuice med smak av rabarbra. 

Av energidrikke kommer Monster med en ny energidrikk uten sukker som heter Ultra Fiesta. En fest av en drikk altså. 

Melkebaserte drikker og kaffe

Av melkebaserte drikker lanserer TINE to nye proteinmelk i literskartong; YT proteinmelk naturell og med kakao. TINE lanserer også en ny iskaffe; Iskaffe Espresso macchiato med mindre søtsmak. 

Middag

Pizza

Som alltid kommer det nye pizzavarianter. Stabburet kommer med en ny Grandiosa; fredagspizza med spør potetgull fra Kims og krydret kjøttdeig. Folkets lanserer to pizzaer med tykk bunn; Thick Crust med Pepperoni og Thick Crust med skinke.

Taco

Taco er på alles matfat hver fredag og nå kommer det nye favoritter. Broken taco lanserer Pickled Onions raspberry lime; syltet rødløk med syrlig smak som er perfekt på burgeren eller pølsa. 

Santa Maria lanserer også en ny Taco-serie med spennende sauser og kryddere. 

Prøv noe nytt til helgen:

Smakfulle sauser på 1-2-3

Vil du ha sausen klar kjapt? Nå tilbyr Eldorado fire klassiske varianter på glass; béarnaise, soppsaus, peppersaus og grillet paprika-saus. Sausene er laget på ekte råvarer og er tilpasset de mest populære hverdagsmiddagene. Sausene skal kun varmes!

Grønn og frisk

Sunnspirasjon! Bama utvider kolleksjonen Grønn & Frisk med serveringsklare og smaksrike middagstilbehør som gjør det enklere å spise mer grønt i hverdagen. 

I tillegg lanserer de Grønn og Frisk "rett i ovn" som er ovnsbakte rotgrønnsaker som kun trenger oppvarming - klar på 15 min.

Ferdige Middager

MENY med Ukens Middag-konseptet lanserer en rekke nye ferdigretter; Butter chicken, Pasta Bolognese og et utvalg av ferdig grøt. 

Gourmet

Vårt kvalitetsmerke Jacobs Utvalgte kommer med en nyhet som vi er skikkelig gira på; Wonton med reker og sitrongress. En ferdigrett med orientalske smaker som du enkelt tilbereder hjemme. 

Jacobs Utvalgte kommer også med nye sauser og kraft. Fiskesaus og sjysaus, samt skalldyrkraft som er perfekt til supper, risotto og pastaretter.

Fiskemannen kommer med noe helt nytt; krabbekaker. Dette er nydelige krabbekaker med krabbe (47%) og torsk (43%). Mildt krydret med ingefær og hvitløk. 

Frokost

Av frokostprodukter er det Funkygine ekstra grove fiberstykker som det har vært mye oppmerksomhet rundt. Nytt er også Mills laksepålegg med vårløk og sitron og TINEs Norvegia smøreost med lett paprika og pepper.

Kjøttpålegg

TIND lanserer en spekeskinke som er modnet i 12 mnd og har mindre salt. Strand lanserer også en ny spekeskinke; ekstra vellagret i 9 mnd. Grilstad lanserer en ny fersk salami med mindre salt. 

Sjokoladepålegg

Synnøve kommer med et sjokoladepålegg med 50% mindre sukker; Sjoko'Loco. Så for du som er crazy etter sjokolade, kan dette være en ny favoritt. 

Prøv noe nytt til frokost og lunsj:

Yoghurt og Skyr

TINE lanserer God Morgen Yoghurt på klemmepose uten tilsatt sukker, med færre kalorier og lite fett. Bringbær eller vaniljesmak. Skyr kommer også i ny smak; banan og pasjonsfrukt uten tilsatt sukker. 

Granola eller GRAN OLA

Sigdal lanserer noen fiffige frokostblandinger, Gran-Ola med mandler & sesam og Møsli med havre, tranebær og gresskarkjerner.