Matnyheter sommeren 2020

Matnyheter sommeren 2020

Publisert 15. april 2020
Sommerens nyheter 2020 er i butikk. Prøv What the Fanta, Melkesjokolade med havsalt og mye mer! Se alle sommerens nyheter i MENY her.
Se alle nyhetene her

Kos

Det er få andre kategorier det er flere nyheter enn innenfor KOS. Og vi elsker å kose oss om sommeren. Freia lanserer en ny plate melkesjokolade med et hint av havsalt, en herlig kombinasjon av søtt og salt. Hennig Olsen trår også til på søtt og salt med Nyt iskrem med Salt Karamellden ultimate iskremnytelsen til et minimum av kalorier. Maarud lanserer to nye sommer-gull; Rifla Salt og Dill & Gressløk

Nostalgisk godis

I noen utvalgte butikker har vi også tatt inn disse variantene av godis fra back in the days. Husker du Stupedama, Rustne Spiker og Sitrondrops? 

Er du ute etter litt sunnere kos, anbefaler vi Zeroh is med eple & kiwi. 

Ta frem grillen

Det er nemlig så mange nyheter å legge på grillen i sommer. Det mest spennende er kanskje den nye grillmat-serien fra Unil, STICKS.

Dette er grillspidd av kylling, kjøtt, reker, falafel og fisk, ferdig marinert i ulike smaker ulike smaker laget  - klart til å legges rett på grillen.

Sticks grillpinne - chicken paprika Sticks grillpinne - chicken paprika

Det er også laget en egen serie med sauser som du topper grillmåltidet med til slutt. Helt klart sommer-favorittene!

Se alle nyhetene her

MENY lanserer to nye burgere; Big beef burger og Skinny burger - den første ekstra stor og saftig, den siste litt sunnere med bare 5% fett. Men begge er laget på 99% storfekjøtt. Til burgeren anbefaler vi å prøve TINEs cheddarost for å løfte burgeren til nye høyder. 

Vi lanserer også en grillfilet med tynne skiver av saftig svin ytrefilet med smak av franske urter. Perfekt på grillen! Er du glad i kyllingburger, kommer Grilstad med en litt lettere variant med 50% mindre fett og markert med nøkkelhull. Sist men ikke minst, må vi nevne Jacobs Utvalgte ostepølse med 74% kjøtt. En vinner for de av oss som elsker gourmet-pølser. 

Se alle nyhetene

Drikke

Det mest spennende innen drikke er kanskje WHAT THE FANTA? Fanta, en brus som er kjent for de aller fleste, lanserer noen nye spennende smaker, men med en vri. Dette er Fantas første hemmelige smakseksperiment, og vil kun vare i en begrenset periode. Flere nye hemmelige smaker – alle grønn i fargen, med 3,3% tilsatt eplejuice og uten tilsatt sukker.

Isklar lanserer også to nye smaker med kullsyre; Rabarbra & Jordbær og Mango. 

Cevita lanserer noen spennende smoothie-varianter; Energi-smoothie med koffein fra guaraná og smak av tropiske frukter, Proteinrik smoothie med smak av kirsebær og Fruktsmoothie med havre. Perfekt som frokost on the go!

Vi vil også nevne energidrikken Limon del sol fra Nocco, en sommer-drikk uten sukker med smak av sitron.

Se alle nyhetene
Cevita energidrikker i tre varianter Cevita energidrikker i tre varianter

Middag

Det vanligste spørsmålet i enhver husholdning er: "Hva skal vi ha til middag?" Her kommer kanskje noen nye favoritter. Mini-pannekaker fra Eldorado blir i hvert fall en hit hos de små. Små søte munnfuller som et lite mellommåltid på farta.

Lerstang-kylling er kortreist kylling av beste kvalitet med dyrevelferd i fokus. Nå lanserer Lerstang to nye varianter som bare trenger oppvarming, men likevel er saftige og møre; langtidsstekt kyllingkonfit og ferdigstekt, skivet kyllingbryst. Her snakker vi rask gourmet-middag. 

Vi vil også nevne Strimlet Standaskinke som er spekeskinke ferdig strimlet, perfekt på pizza, i salat, pasta, pai og supper. 

Se alle nyhetene