Matnyheter våren 2020

Matnyheter våren 2020

Vårens nye matvarer for 2020 er snart i butikk. Trenden for dagligvare er sunnere, grønnere og raskere. Men ikke på bekostning av god smak. Se alle vårens nyheter i MENY her.

Se høstens nyheter 2020

Nyheter på snacks og kos

Våre kunder elsker å teste nye smaker fra sine favorittmerker. Freia lanserer "Mørkere melkesjokolade" med en rikere smak og høyere kakaoinnhold i to smaker; original og salt karamell. 

Freia kommer med to mørke, delikate melkesjokolader Freia kommer med to mørke, delikate melkesjokolader

Har du smakt Mochi-is? Det er deilig iskrem innbakt i en risbasert deig. Hennig Olsen kommer med 6 pk Mochi-is med tre smaker; jordbær, karamell og mango.

Fjordland lanserer et nytt produkt: Liberté - en silkemyk dessertyoghurt i to smaker, sitron og salt karamell. 

Kjøp nyhetene og få de levert hjem:

Videre kommer Nidar med to nye storplater basert på Nidars Favorittblanding; en plate med favorittene Crispo, Bringebærgele og Spesial og en plate med Spragleknas, Melkedrøm og Melkesjokolade. Maarud potetgull lanserer en ny smak, potegull med sourcream & paprika. 

Se alle nyhetene her


Middagsnyheter

Som alltid kommer det noen spennende nyheter innenfor nordmenns favorittmat; PIZZA.

Peppes Brooklyn steak med biff og paprika, Peppes lanserer Peppes Italian med skinke, mozzarella og pesto, Peppes Italian med fire oster.

Stabburet på sin side lanserer 2 varianter av Grandiosa med tynn bunn; Norsk mozzarella og Prima pepperoni.

Vi vil også nevne Hattings Steam Buns, små myke brød som du kan fylle med det du liker og spise som en slags taco. 


Findus lanserer Sprøbakte Grønnsaksfries med gulrot, pastinakk og aspargesbønner, et supert alternativer for familier som vil ha mer grønnsaker inn i kosten. Denne finner du i frysedisken.

Blomkålris er på alles lepper om dagen. Nå kommer Blomkålris fra Grønn & Frisk, klar til servering som et litt sunnere tilbehør til kjøtt, fisk og kylling.

MENY lanserer Biff Chop Suey, en klassisk ferdigrett fra det kinesiske kjøkken, skal bare varmes opp. 


Vi fortsetter suksessen med Broken Taco og utvider serien med Tortilla chips, Jalapeno og to typer salsa; Cheezy salsa og Maissalsa.

Følg med på spicy-barometeret og velg den styrken som passer deg!

Kjøp nyhetene på nett:

Se alle nyhetene her
Monster kommer med flere spennende nyheter, blant annet disse Monster kommer med flere spennende nyheter, blant annet disse

Drikke 

Våre kunder elsker å teste nye drikker! Farris kommer med en leskende ny Bris med Bringebær og Limonade.

Coca-Cola lanserer to nye energidrikker; Monster Espresso Salted Caramel og Monster Pipeline Punch. 

Fun Light lanserer to nye smaker; Cloudy Apple og Bright Lemon Lime. Fra Zeroh kommer det en ny, sukkerfri drikk med smak av mango og sitron.

Prøv disse spennende smakene:


Frokost 

Smøreoster er tingen i år, for her kommer det mange nye varianter. TINE lanserer to Norvegia på tube, én med skinke og én med bacon. Milde og runde oster som passer til alt og alle.

Kavli har utviklet en litt mer vågal variant, Favoritt Tubeost med smak av pizza. 

Norvegia smøreoster på tube Norvegia smøreoster på tube


Nye yoghurter er et fast innslag når nyhetene kommer. Q-meieriene lanserer Q Planti - et plantebasert alternativ til yoghurt i tre smaker.


Melk med smak har lenge vært en trend. TINE lanserer to nye varianter; Laktoseredusert Lettmelk med vaniljesmak uten tilsatt sukker og Laktosefri, fettfri sjokomelk uten sukker.

I tillegg kommer det en ny, tropisk Biola uten sukker.


Den sorte havre lanserer en helt ny musli; Musli med belgisk sjokolade og Musli med tranebær.

Dette er verdens eneste musli laget av svarthavre, kanskje verdens sunneste havregryn med 40% mer umettede fettsyrer og 15% mindre karbohydrat.

Duga lanserer i tillegg Fibergrøt med blåbær og vanilje av nakenbygg og havre. 

Start dagen med disse:

Se alle nyhetene her


Non-food

Innefor non-food får vi en helt ny serie fra Fructis kalt HAIR FOOD.

Hårpleieserien inneholder ingredienser av 98% naturlig opprinnelse med en vegansk formel som er minst 95% nedbrytbar. Flasken kan resirkuleres. 

Sunsilk utvider sin serie med en ny og eksotisk duft av kokosnøtt.

Eldorado kommer blant annet med nye havrekjeks med sjokolade. Perfekt i tursekken når man trenger en liten pust i bakken. Eldorado kommer blant annet med nye havrekjeks med sjokolade. Perfekt i tursekken når man trenger en liten pust i bakken.

Eldorado kommer med flere nyheter, blant annet ferdig vaniljesaus i literskartong. De kommer også med smakfulle havrekjeks med og uten sjokolade som passer perfekt i tursekken.


Jacobs Utvalgte - vår egen kvalitetsserie

Mange har etterlyst grønnsakskraft, og nå er den her. Kokt på ferske grønnsaker og urter, klar til bruk. En utmerket base for sauser og supper.

Jacobs Utvalgte lanserer også to nye kokte skinker, én med løvtynne skiver og én tradisjonell litt mektigere. 


De som er glad i brødene fra Jacobs Utvalgte kan nå glede seg over at det lanseres to typer Rundstykker laget på surdeig; én med gulrot og én med havre.

Som pålegg bør du prøve en ny røkt laks krydret med tørkede flak av sukkertare mær. Årets mest spennende pålegg? 

Se alle nyhetene her