Sommerens matnyheter hos MENY 2021

Sommerens matnyheter hos MENY 2021

Publisert 27. april 2021
Nye iskremvarianter, grillmat, spennende tørsteslukkere og nye vagetarprodukter. Sommerens matnyheter er på vei til butikk. Sjekk ut det store utvalget av nyheter i dagligvare.

Sol og sommer er rett rundt hjørnet, og det betyr at årets grillmat og spennende sommerprodukter straks er i butikkene. Her er noen av de spennende nyhetsvarene du kan teste ut i sommer.

Se alle nyhetene

Ny melkesjokolade

Hva skal vi kose oss med i sommer? Freia sin oppfinner-kampanje har resultert i en spennede ny sjokoladplate; Melkesjokolade med cookie dough og knasende karamell. 

Plantebasert og vegansk iskrem

Av iskrem lanserer Hennig Olsen flere nye varianter. Idyll er en plantebasert kremet iskremserie som kommer med tre varianter; sjokolade, jordbær og salt karamell. En velkommen nyhet med masse smak for veganere, fleksitarianere og allergikere...og alle som liker is. 

Det kommer også to nye veganske sortbetis fra Nude i halvlitersbokser med to smaker; jordbær og mango. Mye smak og frukt, men lite kalorier. 

Ny og spennende plantebasert iskrem

Strøssel og dessertsaus

Ikke minst kommer det masse spennede nyheter innen strøssel og saus. Av strøssel lanseres lakris, jordbær, tutti frutti og krokan, i tillegg til karamellfudge og sjokoladelinser.

Du kan også glede deg til nye fløyelsmyke sauser med smak av jordbær, karamell og sjokolade.

Topp iskremen med noe ekstra godt

Drikke

Fanta gjentar suksessen fra i fjor med What The Fanta med hemmelig smak. I år er flasken klar blå og i sosiale medier kan du bli med i jakten på den hemmelige smaken. Prøv også vår oppskrift på What The Fanta Mocktail. 

Har du smakt Fripa? Fripa er en populær alkoholfri IPA og en av Matskattene fra våre lokale leverandører. Nå kommer norske Fripa med mangosmak, en fruktig, frisk og lettdrikkelig tørsteslukker i sommer. 

Eldorado lanserer en ny limited edition smoothie; Tropical mix med mango, ananas, ingefær og koriander. Dette er en superfrisk og eksotisk tørstedrikk i sommer. 

Coffee Of The World lanserer en ny limited edition kaffe; Cerro Blanco Peru. En lett og floral kaffe med smak av moden frukt, søte krydder og melkesjokolade, med god og lang ettersmak.

17. mai feiringen

Skal du lage Pavlova på 17-mai? Da bør du prøve ekte Røros marengsbunn som lages for hånd med lokale råvarer på Galåvolden gård. 

Av våre egne merkevarer lanserer vi ferdig tilbehør til koldtbord og grill. Potetsalat med Nyr ost må prøves, i tillegg til grillsalat, coleslaw, curry kyllingsalat, mango salsa, tomatsalsa og syltet rødløk. Fiks ferdig tilbehør med god smak og råvarer.

Grill

Flere spennende nyheter innenfor grill. Vegme lanserer vegansk saftig burger av erter og quinoa som er glutenfri og fri for meieriprodukter. Helt uten soya og med rik umamismak. 

Kyllinggården lanserer flatbird, en bedre måte å grille kylling på. Flatbirden er enkel å tilberede og gir et smakfullt og saftig resultat.

Flatbird egner seg perfekt på grillen Flatbird egner seg perfekt på grillen

De populære Sticksene er tilbake med nye varianter. Nye grillspyd med lam, storfe og indisk krydder er blant nyhetene. Det kommer også et grillspyd av storfe med Korean BBQ smak, samt en kyllingvariant med chili og sitrus. 

Av sauser til grillspydene lanseres Sticks-saus med mango & chilisaus og korean BBQ. I tillegg kommer to varianter av crunch; en med med kokos & chili og en med rømmesmak, løk og paprika. 

Jacobs Utvalgte kommer med en spennende grillnyhet; Hvitløk- og urtemarinerte shortribs av av storfe. Saftig og mørt kjøtt med god fettmarmorering. 

Folkets lanserer også to nye grillprodukter; Sous vide kokte spareribs av lam og bbq marinerte rib fingers som er klare for grillen. 

Apetina lanserer en ny grillost som alternativ til kjøtt. Grillosten er laget av kumelk, noe som gir osten en mild og allsidig smak. Teksturen er fast noe som gjør at produktet holder formen godt når det tilberedes, for eksempel på grillen.

Se alle sommerens nyheter