Norsk Kvalitetsmat AS

Kvalitetsfiskekaker fra Surnadal i Møre og Romsdal.

Norsk Kvalitetsmat AS er en familiebedrift med 10 ansatte som holder til i Surnadal kommune, midt i mellom Trondheim, Kristiansund og Molde. I den topp moderne fabrikken lages MENY Anbefaler fiskekakene som du finner i MENYs fiskedisker. 

Velger de beste råvarene
Norsk kvalitetsmat AS ble startet i 1997 av far og sønn Ivar og Rolf Næss, og bedriften kan se tilbake på flere hyggelige norgesmestertitler i flere kategorier gjennom årene.

"Vi setter vår ære i kvalitetsprodukter, og drar selv ut og velger de beste råvarene til våre produkter." Ivar Næss

Produksjonen har topp moderne utstyr og stekelinjene er automatisert, noe som gir en optimalisert produksjon. 

MENY Anbefaler fiskekaker
I MENYs fiskedisker finner du fiskekaker med kolje og fiskekaker med steinbit & hvitløk fra Norsk kvalitetsmat. Begge typene er anbefalt av MENY-Lauget og merket med MENY Anbefaler.

Tilberedningstips
Fiskekakene varmes i stekepanne i 2-3 minutter på hver side på middels varme. Bruk gjerne usaltet smør eller nøytral olje, de kan også varmes på grill. Server med kokte poteter, revet gulrot og rømme eller remulade. Brunet løk smaker også godt til. Fiskekakene kan også varmes i brun saus og serveres med kokte grønnsaker til.

MENY Anbefaler fiskekaker får du i alle MENY-butikker.