Få en litt bedre frokost

Få en litt bedre frokost

Hverdagsluksus eller helgekos, en god frokost starter med gode råvarer. Nyt en rykende kopp kaffe, ferskt brød, godt pålegg og et glass iskald juice, og start dagen på en litt bedre måte med Jacobs Utvalgte.

Å spise frokost har mange fordeler. Du blir mer konsentrert, får et mer næringsrikt kosthold og du blir mer utholdende ved fysisk aktivitet. En litt bedre frokost trenger ikke ta lang tid å forbedrede. La gode råvarer gjøre jobben! Det kan ligge mye glede i en brødskive og et glass juice. Ta deg tid til å smake og kjenne på kvaliteten i det du spiser, og start dagen på best mulig måte.

Litt bedre helgefrokost

I helgen har man gjerne litt ekstra god tid og da er det hyggelig å spise en litt bedre frokost. Start morgenen med egg, bacon og nystekte steinovnsbakte rundstykker fra Jacobs Utvalgte og du er garantert en god start på dagen!

DEILIG FROKOST: I helgene har man som regel litt bedre tid til å lage og spise frokost. Nyt den med egg, bacon, masse deilig pålegg og rundstykker. DEILIG FROKOST: I helgene har man som regel litt bedre tid til å lage og spise frokost. Nyt den med egg, bacon, masse deilig pålegg og rundstykker.

Smakfullt pålegg

Kjøttpålegg er for mange en klassiker på frokostbordet. Prøv Jacobs Utvalgte Provence skinke eller salami Napoli når du vil velge det absolutt beste. Røkt laks fra Osterøy i ekstra tynne og møre skiver smaker også fantastisk på brødskiven, gjerne toppet med cherrytomater.

En litt bedre frokost kan være så mangt. Hva med å starte dagen med eplemos med yoghurt og granola? Server med eple i skiver og bjørnebær.

Jacobs Utvalgte brød 

Jacobs Utvalgte er en serie brød av beste kvalitet. Det er smaksrike brød, bakt med de beste råvarer. I brødserien finner du blant annet speltbrød, grovt kornbrød, alpebrød og muslibrød. Hvert brød i Jacobs Utvalgte har sin unike smak, og alle er de like gode. Prøv en av de grove variantene med Jacobs Utvalgte Virginia Filét eller annen type krydderskinke, eller prøv ristet brødskive med fikensyltetøy. Mulighetene er mange.

BRØD TIL FROKOST: Start dagen med deilig brød og favorittpålegget ditt. BRØD TIL FROKOST: Start dagen med deilig brød og favorittpålegget ditt.

Kvalitetsjuice

Det er ikke bare hva du spiser til frokost som kan bidra til å avgjøre hvor god dagen blir. Et iskaldt glass med kvalitetsjuice smaker ikke bare godt, det inneholder også mye C-vitamin som er viktig for kroppen. Juice fra Jacobs Utvalgte er laget av ekstra søte, saftige og solmodne appelsiner, epler og jordbær. Vi henter appelsiner, epler og jordbær fra hele verden, ettersom hvor de er i sesong. Det gir en litt bedre juice med perfekt sødme og syrlighet til enhver tid.

Litt bedre frokost med Jacobs Utvalgte granola

Litt bedre frokost med Jacobs Utvalgte granola

En litt bedre frokost trenger ikke kreve mye innsatts. Skap en spennende og g...

Jacobs utvalgte müsli og granola

Enten du ikke er supersulten om morgenen eller bare har lyst på noe enkelt og godt, vil en skål med yoghurt, granola med sunne nøtter og og friske bær gi en god start på dagen. En sunn og mettende frokost!

FRISK FROKOST: Yoghurt med rørte bær og sprø granola gir en god start på dagen. FRISK FROKOST: Yoghurt med rørte bær og sprø granola gir en god start på dagen.