Få en litt bedre frokost

Hverdagsluksus eller helgekos, en god frokost starter med gode råvarer. Nyt en rykende kopp kaffe, ferskt brød, godt pålegg og et glass iskald juice, og start dagen på en litt bedre måte med Jacobs Utvalgte.

Å spise frokost har mange fordeler. Du blir mer konsentrert, får et mer næringsrikt kosthold og du blir mer utholdende ved fysisk aktivitet. En litt bedre frokost trenger ikke ta lang tid å forbedrede. La gode råvarer gjøre jobben! Det kan ligge mye glede i en brødskive og et glass juice. Ta deg tid til å smake og kjenne på kvaliteten i det du spiser, og start dagen på best mulig måte.

Smakfullt pålegg

Prøv Jacobs Utvalgte Virginia Filét eller annen type krydderskinke, eller server ristet brødskive med blåmuggost og fikensyltetøy til. Mulighetene er mange. Kjøttpålegg er for mange en klassiker på frokostbordet. Med basis i mattradisjonene på Jæren har Jæren Smak fokus på bedre kvalitet og smaksopplevelse på norsk kjøtt. Det resulterer i blant annet pålegg som smaker litt bedre.

Kvalitetsjuice

Et iskaldtglass med kvalitetsjuice smaker ikke bare godt, det inneholder også mye C-vitamin som er viktig for kroppen. Juice fra Jacobs Utvalgte er er laget av ekstra søte og saftige appelsiner. Vi henter appelsiner fra hele verden, ettersom hvor de er i sesong. Det gir en litt bedre juice med perfekt sødme og syrlighet til enhver tid.

Enkel frokost

En litt bedre frokost trenger ikke kreve mye innsats. Skap en sunn og mettende frokost ved å tilsette friske bær, Jacobs Utvalgte müsli med tranebær og skogsbær og nøtter i yoghurten. Med mørk sjokolade blir luksusen komplett.