Angusburger – vår beste hamburger

Angusburger – vår beste hamburger

Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift. Her har vi har kvernet, blandet og stekt oss frem til det vi mener er den perfekte burgeren! Du finner den kun i kjøttdisken.

En saftig hamburger med bacon, ost, friske grønnsaker og luftig brød er perfekt middag, uansett årstid. Utvalget av hamburgere har aldri vært større, og kvaliteten har aldri vært bedre.

- Vår perfekte burger-blend lager vi av 100% Norsk, fersk Angus. Vi bruker en perfekt blanding av rene muskler og ikke sorteringskjøtt, sier Espen Schøning Lie, leder av MENY-lauget.

- Når vi grovkverner vår blanding av bog, brisket og høyrygg gir dette den optimale fettprosenten, som igjen bidrar med god saftighet og masse smak. Denne er perfekt på grillen! 

Kjøp angusburger i nettbutikken:

MENY-laugets signaturburger - the perfect blend

Siden angusburgeren består av så gode råvarer, er den kun smaksatt med litt salt for å fremheve den rene, gode kjøttsmaken. I tillegg har burgeren et fettinnhold på 22%. Det gir perfekt konsistens og burgeren blir svært saftig.

Målet har vært å skape den perfekte burgeren, og vi er utrolig stolte over resultatet! Ikke noe tullball, bare veldig bra burger.

- Burgeren er behandlet minst mulig. Den formes lett for å bevare en god konsistens. Dette er den perfekte umamiburgeren med mye kjøttsmak og perfekt tygg, forteller Espen.

Med de mindre sliderne kan du utforske en verden av smaker! Med de mindre sliderne kan du utforske en verden av smaker!

Angusburger og sliders

Dette er vår originale angusburger.. Dette gir en burger med god kjøttsmak, mye saftighet og en nydelig konsistens. 

I kjøttdisken finner du både den originale angusburgeren i normal størrelse, og som slider - en minivariant på 70g.

Selv om den er liten, er slideren proppfull av smak! Dette er en perfekt burger for deg som vil prøve ulike smakskombinasjoner. Framfor å lage to hamburgere i vanlig størrelse, kan du her lage 3-4 stykker og smake deg fram med ulike toppinger, sauser og oster.

Har du alt du trenger?

Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos vil garantert sette smaksløkene i sving. Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos vil garantert sette smaksløkene i sving.

En vri på den klassiske burgeren

Den klassiske angusburgeren har selvfølgelig også noen smakfulle følgesvenner. Her er det noe for enhver smak om du ønsker det lille ekstra. 

  • Angusburger med tørrsaltet bacon
    Denne burgeren består av den klassiske angusdeigen og er i tillegg tilsatt Jæren Smak tørrsaltet bacon. Resultatet er en skikkelig smakfull baconburger for bacon-elskere!

  • Angusburger med pepper
    Dette er vår originale grovkvernede angusburger, hvor kanten av burgeren er rullet i grovkvernet pepper. Dette er burgerens svar på en sikkelig pepperbiff!

  • Angusburger med Ghost-chili marinade
    Den klassiske angusburgeren marinert i vår spenstige og sterke ghost-chili marinade. En burger for den som liker det ekstra hot.

Prøv også disse burgerne:

Ferdigpakket angusburger - en magrere variant

I kjøledisken finner du også ferdigpakkede angusburgere og -sliders. Disse inneholder litt mindre fett i forhold til angusburgeren fra kjøttdisken, men er et godt og smakfullt alternativ til andre ferdigburgere.

Topp med syltet rødløk, chipotlemajones, en spennende ost og sprø grønnsaker. Hvorfor ikke prøve noe nytt på burgeren neste gang? 

I kjøledisken finner du også anguskjøttdeig og karbonadedeig dersom du ønsker å lage dine egne burgere fra bunnen av.

Handle på nett og få levert hjem: