Angusburger – vår beste hamburger

Angusburger – vår beste hamburger

Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift, og av ekstra saftig og smakfull deig av Angus storfekjøtt. Du finner den i kjøttdisken.

En saftig hamburger med bacon, ost, friske grønnsaker og luftig brød er perfekt middag, uansett årstid. Utvalget av hamburgere har aldri vært større, og kvaliteten har aldri vært bedre.

- En god burger skal være saftig, balansert og proppfull av gode smaker, forteller André Johansen, medlem av MENY-Lauget og ferskvaresjef ved MENY Sørlandssenteret. Han er lidenskapelig opptatt av hamburgere, og mener at «verdens beste burger» er en dobbel angusburger fylt med cheddarost. 

- Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift, og av Angus storfekjøtt. Kjøtt fra Angus er kjent for god marmorering, og dette gir en saftig og smakfull deig, forklarer André.

Saftig angusburger fra MENY toppet med trøffelost, en BBQ-saus med ekstra «kick» og hjemmelaget coleslaw. Saftig angusburger fra MENY toppet med trøffelost, en BBQ-saus med ekstra «kick» og hjemmelaget coleslaw.
5 råd for perfekt hjemmelaget burger

5 råd for perfekt hjemmelaget burger

I jakten på den perfekte burger handler det om å treffe den rette miksen av...

Fire ulike varianter

Angusburgeren kommer i fire ulike varianter: gourmet original, med tørrsaltet bacon, med pepper og som en litt mindre slider.

- Felles for alle variantene er at de er smaksatt med rene og ærlige smaker. Vi mener kjøttet skal smake skikkelig kjøtt. Derfor er deigen vår kun smaksatt med litt grovmalt sort pepper, forteller André.

Deigen til angusburgeren inneholder akkurat passe mengde fett, og er kun smaksatt med litt grovmalt sort pepper. Deigen til angusburgeren inneholder akkurat passe mengde fett, og er kun smaksatt med litt grovmalt sort pepper.

Angus gourmet original

Dette er vår originale angusburger. Deigen inneholder akkurat passe mengde fett, og er smaksatt med sort pepper. Dette gir en burger med god kjøttsmak, mye saftighet og en nydelig konsistens.

Angus slider

Angus slider er en grov burger på 100 gram. Den er laget på samme måte som den originale angusburgeren, og passer perfekt som en liten burger, til forrett, eller dersom du ønsker å lage en skikkelig dobbeldecker, med flere burgere lagvis.

- I stedet for å lage én stor burger kan du lage flere små sliders med forskjellig tilbehør, og smake deg frem til den kombinasjonen du liker best, tipser André. 

Angusburger med bacon, cheddar, Apple Wood smoked Jæren Smak bacon, rødløksmarmelade, ruccola og chipotlemajones. Angusburger med bacon, cheddar, Apple Wood smoked Jæren Smak bacon, rødløksmarmelade, ruccola og chipotlemajones.
Angbusburgeren kan du også kjøpe på nett! Finn din favoritt, og få den levert på døren.

Angusburger med tørrsaltet bacon

Denne burgeren består av den klassiske angusdeigen, som er tilsatt tørrsaltet Jæren Smak bacon. Resultatet er en skikkelig smakfull baconburger for bacon-elskere.

  • kr 24 90

    kr 191,54/kg

    Angusburger

    ca 130g m/Tørrsaltet Bacon

Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos vil garantert sette smaksløkene i sving. Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos vil garantert sette smaksløkene i sving.

Angusburger med pepper

Dette er vår originale grovkvernede angusburger, hvor kanten av burgeren er rullet i grovkvernet pepper.

I kjøttdisken finner du også lammeburger, som er laget på grovmalt Jæren smak lam fra Rogaland, og smaksatt med hvitløk og persille, og svineburger, som er laget av Jæren smak svinekjøtt, og smaksatt med Grana Padano ost og hvitløk.