Biff surret i spekeskinke

Spekeskinke passer perfekt sammen med saftig biff. Dette er en enkel oppskrift som er med på å gjøre biffmåltidet litt mer spennende. Server gjerne biffen med bakte poteter, asparges og ovnsstekte poteter.
Biff surret i spekeskinke

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Før biffene skal stekes er det en fordel at de ligger i romtemperatur en halvtimes tid før tilberedning.
  2. Legg en skive spekeskinke rundt hver biff. Knyt gjerne bomullshyssing rundt hver biff slik at spekeskinken holder seg på plass under steking.
  3. Krydre med litt salt og pepper.
  4. Brun biffene i litt smør til de er gylne på begge sider.
  5. Viderestek biffene i ovnen på 180 grader til du har ønsket kjernetemperatur: Lite stekt: 48-50 grader Medium: 52-56 grader Medium +: 56-58 grader Godt stekt: 64-68 grader
  6. La biffene hvile i 5-10 minutter før servering.