Muffins av iskrem med sjokoladetopping

Porsjoner av is i muffinsform med god topping. Oppskrift på muffins av iskrem med topping av smeltet sjokolade, kokos, havsalt og nøtter.
Muffins av iskrem med sjokoladetopping

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Finn frem 6 muffinsformer. Ha dem enten i muffinsform så de står stødig, eller bruk tykkere former som ikke bøyer seg utover så lett. Smelt 200 g sjokolade sammen med 2 ss kokosfett i ett vannbad. Fordel den smeltede sjokoladen over formene og strø til slutt over grovhakkede nøtter og litt havsalt. Spar noen nøtter til topping.
  2. Smelt 200 g sjokolade sammen med 2 ss kokosfett på lav temperatur i en kjele, eller i vannbad. Fordel den smeltede sjokoladen over formene og strø til slutt over grovhakkede nøtter og litt havsalt.
  3. Fyll hver form med en stor kule iskrem. Sett i fryseren til sjokoladen har stivnet.
  4. Smelt ytterligere 100 gram mørk sjokolade, sammen med 1 ss kokosfett. Hakk resten av nøttene.
  5. Hell smeltet sjokolade over iskulene rett før servering, og dryss over hakkede nøtter og litt flaksalt.