Fredagstaco med torsk

Fredagstaco med torsk

Ingredienser

8 stk fullkornstortilla
600 g torskefilet
3 ts tacokrydder
3 stk tomater
1 stk agurk
200 g mais
1 beger lettrømme
2 dl gulost
1 hode isbergsalat

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Smaken av taco er en favoritt hos de fleste. Men har du prøvd å fylle tacoen med fisk? I Mexico er dette like vanlig som å bruke kjøtt. Masse god tacosmak som gjør at alle elsker fiskemiddagen!

  1. Ingredienser
  2. 1. Sett ovnen på 175 grader.
  3. 2. Skjær tomatene og agurken i terninger. Skjær salaten og vårløken i strimler. Riv osten på den grove siden på et rivjern.
  4. 3. Skjær fisken i grove terninger.
  5. 4. Pakk tortillaene inn i sølvpapir og varm dem 5-10 minutter i ovnen på 175 grader.
  6. 5. Stek fisken med tacokrydder i olivenolje, i en stekepanne på middels varme. Snu forsiktig på fisketerningene, så de ikke går helt i stykker.
  7. 6. Fyll tortillaen med salat, fisk, tomat, agurk, mais, rømme, vårløk og ost.