Enchilada med stekt sopp og guacamole

Enchilada med sopp og avokado er en nydelig kombinasjon, og man trenger ikke kjøtt eller kylling for at det skal smake godt. Topp med finsnittet vårløk, ruccula, rømme og ost. Vil du ha enchiladaen ekstra sterk, legg på noen ringer syltet chili.
Enchilada med stekt sopp og guacamole

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Lag guacamole. Del avokadoene, fjern steinen (ikke kast den) og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft og finhakket hvitløk. Smak til med salt og rør inn koriander om ønskelig. Legg avokadosteinen i guacamolen, så beholder den grønnfargen. Dekk til overflaten med plastfilm og la guacamolen hvile i kjøleskapet frem til servering.
  2. Stek sopp og løk. Del soppen i passende biter og stek den i olje eller smør i pannen til den får en fin og gyllen farge. Skjær løken i tynne ringer og stek den sprø i nøytral olje. Bland sammen sopp og løk i en skål. Topp med finsnittet vårløk.
  3. Pakk tortillaene godt inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen på 160 grader i ovnen i ca. 10 minutter.
  4. Når tortillaene er ferdig varmet smør på guacamole, legg på en håndfull ruccula og noen spiseskjeer stekt sopp.
  5. Finsnitt vårløk og strø over. Topp med syltet chili, rømme og ost.