Sjokoladekake i langpanne

Saftig og enkel oppskriften på en klassisk favorittkake som passer perfekt når du skal servere kake til mange. Sjokoladekake er like populær hos liten som stor. Denne oppskriften på sjokoladekake i langpanne med rømme er enkel og passer til ca. 12 personer.
Sjokoladekake i langpanne

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Sjokoladekake

Glasur

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør i kjele, ha i vann og bakekakao, og kok opp.
  2. Hell over i bakebolle, ha i alt det tørre, og rømme og egg tilslutt. Hell røren over i en stor langpanne dekket med bakepapir. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Avkjøl på rist før du brer over glasuren.
  3. Glasur: Smelt smør og avkjøl. Ha i kaffe og vaniljesukker og rør godt. Bland inn melis og kakao. Ha glasuren over i en bakebolle og pisk inn et egg for å få en jevn og fin glasur.
  4. Bre glasuren over kaken og ha på med ønsket pynt.