Chilimarinerte buffalo wings med bluecheese dip

Kyllingvinger og kyllingklubber er digg helgemat som kan varieres med ulike marinader, dipper og tilbehør. Kjøp dem rå eller ferdige fra varmeskapet. I denne oppskriften pensler vi Buffalo Wings, med chilimarinade og dypper dem i en dressing med blåmuggost. Server til fredagskvelden, tapasbordet eller grillfesten.
Chilimarinerte buffalo wings med bluecheese dip

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne en blandet grønn salat og flere rå grønnsaker i staver ved siden av.

Slik gjør du

  1. Vend kyllingvinger- eller klubber i chilimarinade og stek dem i ovnen på 200 grader til de er gjennomstekt. Dette tar ca 30-45 minutter. Du kan også bruke ferdigstekte buffalo wings fra varmeskapet. Da trengs kun 10-12 minutter i ovnen.
  2. Del stangselleri og gulrit i staver og la ligge i kaldt vann frem til servering.
  3. Server de nystekte Buffalo wingsene med stangselleri, gulrot og bluecheese dressing eller Buffalo saus. Buffalo saus har blåmuggost i seg.