Gratinert kyllingform

Gratinert kyllingform

Ingredienser

Gratinert kyllingform

4 stk kyllingfilet
1 stk løk
2 stk paprika
2 fedd hvitløk
3 dl fløte
50 g parmesan
4 stk tomater
salt
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lettvin og god ovnsrett som nesten lager seg selv!

  1. Lettvin og god ovnsrett som nesten lager seg selv! Varier med grønnsaker og ost etter egen smak. Server gjerne med kokt ris eller grønn salat
  2. Skjær løk og paprika i terninger og tomat og kylling i skiver. Dekk bunnen i en smurt ildfast form med tomatskiver, ha i kyllingskivene og topp med løk og paprika.
  3. Press hvitløk i fløten, krydre med salt og pepper og hell i formen. Riv parmesan og dryss over.
  4. Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 min. på 200 °C og server.
  5. Godt og enkelt!

Tips

Ved større porsjoner, eller liten form hvor kyllingen blir liggende i flere lag, kan steketiden forlenges noe.

Relaterte oppskrifter