Pasta carbonara med nygrillet kylling

Pasta carbonara med nygrillet kylling

Ingredienser

1 pk tørrsaltet bacon
16 stk cherrytomater
1 ss olivenolje
salt og pepper
4 porsjoner Jacobs Utvalgte pasta
1 stk nygrillet kylling
4 stk egg
2 dl fløte
100 g revet parmesan

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle. I denne oppskriften blir middagsfavoritten enda bedre med nygrillet kylling, cherrytomater og bacon!

  1. Kutt baconet i terninger og stek sprøtt i en stekepanne.
  2. Vend cherrytomatene i olivenolje og stek dem i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter.
  3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og rens kyllingen fri for skinn og ben.
  4. Pisk sammen egg, fløte og revet parmesan i en bolle. Hell vannet av pastaen og ha den i en kjele. Vend inn sprøstekt bacon, kyllingkjøtt og eggeblandingen. Smak til med salt og pepper.
  5. Servèr på et fat med bakte tomater, brønnkarse og en ekstra eggeplomme.

Tips

Server gjerne pastaen med ferskt brød.

Relaterte oppskrifter