Pasta carbonara med nygrillet kylling

Pasta carbonara med nygrillet kylling

Ingredienser

1 pk tørrsaltet bacon
16 stk cherrytomater
1 ss olivenolje
salt og pepper
4 porsjoner Jacobs Utvalgte pasta
1 stk nygrillet kylling
4 stk egg
2 dl fløte
100 g revet parmesan

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle. I denne oppskriften blir middagsfavoritten enda bedre med nygrillet kylling, cherrytomater og bacon!

  1. Kutt baconet i terninger og stek sprøtt i en stekepanne.
  2. Vend cherrytomatene i olivenolje og stek dem i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter.
  3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og rens kyllingen fri for skinn og ben.
  4. Pisk sammen egg, fløte og revet parmesan i en bolle. Hell vannet av pastaen og ha den i en kjele. Vend inn sprøstekt bacon, kyllingkjøtt og eggeblandingen. Smak til med salt og pepper.
  5. Servèr på et fat med bakte tomater, brønnkarse og en ekstra eggeplomme.