Pasta carbonara med nygrillet kylling

Spaghetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle. I denne oppskriften blir middagsfavoritten enda bedre med nygrillet kylling, cherrytomater og bacon!
Pasta carbonara med nygrillet kylling

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne ferskt brød til.

Slik gjør du

  1. Kutt baconet i terninger og stek sprøtt i en stekepanne.
  2. Vend cherrytomatene i olivenolje og stek dem i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter.
  3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og rens kyllingen fri for skinn og ben.
  4. Pisk sammen egg, fløte og revet parmesan i en bolle. Hell vannet av pastaen og ha den i en kjele. Vend inn sprøstekt bacon, kyllingkjøtt og eggeblandingen. Smak til med salt og pepper.
  5. Servèr på et fat med bakte tomater, brønnkarse og en ekstra eggeplomme.