Oumph! med grønn ertepurè og eplesirup

Oumph! med grønn ertepurè og eplesirup

Ingredienser

2 dl eplejuice
0,5 dl sukker
2 ss finhakket dill
1 pose grønne erter
1 ss smør
salt
pepper
1 pose Oumph! Pulled
1 ts revet sitronskall

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er en rett som ser like fristende ut som den smaker. Knall grønn ertepurè og eplesirup gir både farger og smaker som sprer juleglede i hele huset. Dette er et fint alternativ til den klassiske lutefiskmiddagen.

  1. Kok eplejuce og sukker til det begynner å tykne. Avkjøl og tilsett dillen.
  2. Kok opp ertene i godt saltet vann. Hell av vannet og kjør ertene til purè sammen med smør. Smak til med salt og pepper.
  3. Varm Oumph! I en kjele til den er gjennomvarm. Tilsett litt vann hvis du ønsker litt mer saus.
  4. Ha over frisk dill og revet sitronskall like før servering.