Vegetar "pinnekjøtt" med kålrabistappe og mandelpoteter

Perfekt kjøttfritt alternativ til pinnekjøtt. Passer for deg som er vegetarianer eller bare har lyst til å prøve en ny julemiddag som smaker kjempegodt!
Vegetar "pinnekjøtt" med kålrabistappe og mandelpoteter

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kutt kålrot og gulrot i middels store biter og skrell potetene. Ha potetene i en kjele, sammen med litt salt, og la dem koke i ca. 25 minutter (eller etter anvisning på pakken). Ha kålrot og gulrot i en annen kjele og la det koke i ca. 20 minutter. Sjekk med en kniv om de er myke.
  2. Tre Oumph chunk biter på grillspydene, og stek dem i smør sammen med laurbærblad og smuldret grønnsaksbuljong på middels varme i ca.10 minutter.
  3. Varm rødkålen etter anvisningen på pakken.
  4. Når kålroten og gulrøttene er ferdig kokt, heller du av vannet og tilsetter smør, fløte og en potet. Hell også over kraften fra stekepannen og mos til stappe.
  5. Server vegetar pinnekjøtt med kålrabistappe, rødkål og mandelpoteter. Smelt gjerne litt ekstra smør med persille til å ha over retten.