Ribbe med asiatisk vri

Er du ribbet for inspirasjon men har fremdeles rester i kjøleskapet? MENY-Laugets Espen Lie vet råd. Med enkle grep tar du ribba til nye og asiatiske høyder. - Det er mange måter å utnytte ribberestene på. En av mine favoritter er å vri ribba i asiatisk retning, ved å lage en god glaze. Blander du sammen litt gode grønsaker og woker dette sammen med grove nudler, får du både en sunn og spennende vri på ribba, sier Espen S. Lie i MENY-Lauget.
Ribbe med asiatisk  vri

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Glaze

Wok

Slik gjør du

  1. Kok opp hoisin saus med stjerneanis og chili, ta kjelen av platen, la avkjøle i romtemperatur, tilsett øvrige ingredienser.
  2. Grønnsakene kuttes og wokes møre i rykende varm olje. Begynn med de grønnsakene som tar lengst tid, gulrot, rødløk og paprika.
  3. Tilsett finhakket hvitløk, ingefær, og nøtter, rør om.
  4. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt.