Chorizoburger med grillet paprika

Grillet svineburger med chorizo er lettvint, sunn og smaksrik middag. Ha coleslaw og grillet paprika i grove burgerbrød, og server med nyfritert pommes frites.
Chorizoburger med grillet paprika

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server nyfritert pommes frites ved siden av chorizoburgeren.

Slik gjør du

  1. Krydre chorizoburgerne med salt og pepper. Grill hamburgerne på direkte varme til de er gylne på begge sider og er gjennomstekt. Burgeren er saftig når den har en kjernetemperatur på 65-70 grader.
  2. Pensle paprikaene med rapsolje og grill den på direkte varme til de er gylne og nesten sorte. Legg paprikaene i en plastpose i 5 minutter (da er det enklere å få av skallet). Skrap av skallet og skjær paprikakjøttet i strimler.
  3. Grill hamburgerbrødene raskt på grillen til de er gylne.
  4. Legg en skje coleslaw på nederste del av hvert hamburgerbrød. Legg på grillet paprika og grillet chorizoburger før servering. Server nyfritert pommes frites ved siden av chorizoburgeren.
  5. Alle produktene du trenger får du hos MENY!