Bruschetta med asparges og bacon

Daggammelt brød får et helt nytt liv etter en tur på grillen eller et opphold i brødristeren. Gnir du skiven inn med litt hvitløk og drypper over noen dråper god olivenolje, så har du en bruschetta. Og topper du din bruschetta med knasende sprø og nygrillede asparges, egg, bacon og parmesan – ja, da har du en lykkeblings uten sidestykke!
Bruschetta med asparges og bacon

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær av de nederste 2 cm av aspargesen. Tykke asparges kan skrelles fra midten og ned hvis ønskelig.
  2. Pensle aspargesen med litt olivenolje og grill dem knapt møre over høy varme på grillen eller i en grillpanne.
  3. Grill eller rist brødskivene. Gni skivene inn med hvitløk og drypp over noen dråper olivenolje.
  4. Fordel aspargesen på skivene. Topp med et bløtkokt egg og sprøstekt bacon. Dryss over parmesan, salt og kvernet pepper.