Salatwraps med tunfisk

Hjertesalat med tunfiskrøre er et nydelig lite måltid som like gjerne kan være en rett på koldtbordet. Her fungerer de sprø hjertesalatbladene som små grønne wraps. Enkelt og godt, og en delikat fingermat-salat!
Salatwraps med tunfisk

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens salaten og del bladene fra hverandre. Skyll og tørk bladene.
  2. Hell oljen av tunfisken (ta vare på den) og mos tunfisken med en gaffel.
  3. Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften.
  4. Tilsett tunfisk, grovhakket kapers, finhakket rødløk, persille og estragon. Bland alt godt sammen til en jevn røre.
  5. Fordel røren på salatbladene, og dryss over litt ekstra urter og finhakket rødløk.