Kransekakestenger

Kransekakestenger

Ingredienser

1 stk kransekakedeig
melis
smeltet sjokolade
nøtter

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Kransekakedeigen kan brukes til så mangt! Denne varianten består av små stenger dyppet i sjokolade og hakkede nøtter. Disse er flotte som spiselige julegaver eller som ekstra kaker i fryseren, til å ta opp ved behov.

  1. La deigen hvile i kjøleskapet noen timer, helst natten over. Trill deigen ut til fingertykke pølser.
  2. Skjær opp stykker i ønsket lengde. Stekes på 190 grader i 8-9 minutter.
  3. Pynt stengene med icing, melis eller dypp de i smeltet sjokolade. Du velger akkurat hva du og dine liker best.
  4. Vær kreativ når du pynter! Ha på for eksempel nøtter, knuste nonstop eller mandler.