Smaker som passer til fisk

Smaker som passer til fisk

Vil du gi fisken et eksotisk preg, eller kanskje du bare vil prøve noe nytt? Gi fiskemiddagen et løft med frukt og grønnsaker som tilbehør.

Fisk kan enkelt bli en god hverdagsmiddag eller et deilig festmåltid med det rette tilbehøret. Her får du tipsene som gir det lille ekstra.

Skjærgaarden Gartneri - Åsgårdstrand

Skjærgaarden Gartneri - Åsgårdstrand

Smaksettende, friske grønnsaker og urter fra Skjærgaarden Gartneri i Åsgårdstrand.

Dill og persille

Urter som dill og persille passer godt til fisk, hos MENY finner du et stort utvalg fra blant annet Skjærgaarden Gartneri i Vestfold. Urter brukes for smakens skyld og gjør maten enda bedre.

En fin hovedregel er: bruk masse! Ikke bare smaker maten bedre med urter, men den ser også bedre ut med sine friske farger.

Mango

Mango er en av de mest spiste fruktene i verden, og det med god grunn. Med et høyt innhold av C-vitamin og med en saftig og søt smak er den både sunn og god.

Den søte mangosmaken passer godt til kamskjell, og serveres gjerne i en salat eller som salsa.

Avokado

Avokado har en mild og god smak som passer godt sammen med fisk og skalldyr. Den inneholder mye fett, men av det sunne slaget – og passer derfor godt i kombinasjon med fisk om du vil ha en sunn og god middag.

Lag en grov fiskeburger med fiskekaker av torsk og hyse og server med avokado og gode burgerbrød, eller et sunnere rekesmøbrød med grovt speltbrød og avokadokrem.

Emblem
Mos avokadoen med en gaffel og smak til med limesaft, salt og pepper – og vipps så har du avokadokrem.

Appelsin og grønnkål

Sitrus og appelsin passer godt sammen, og er smaker som passer godt til hvit fisk, både alene eller sammen.

Hva med å lage en salat med appelsin, grønnkål og granateple? Fantastiske farger og et hav av gode smaker, gjør dette til tilbehør som kommer til å falle i smak hos både store og små.