Er det viktig for deg, er det viktig for oss

Er det viktig for deg, er det viktig for oss

Når du går rundt i en MENY-butikk med tusenvis av varer er det mye du ikke skal ha. Det meste, faktisk. Da er det kanskje lett å tenke: Hva skal vi med det? Vi sier ja til stort utvalg!

Tropisk frukt du aldri har smakt, krydder du ikke bruker, vegansk iskrem, håndskårne oster og en fiskedisk med ferske reker og krabbe i sesong – ja, hva skal vi egentlig med det?

Er ikke et det enkle godt nok?

Vi mener at matglede skal styre utvalget. Et smalt utvalg er ikke til det beste for verken matkulturen, bonden eller folk flest. Derfor heier vi på alle som har lyst til å spise variert, som jakter på den beste smaken og ønsker å prøve noe nytt.

Et stort utvalg er de små og store produsentene, håndverk, tradisjoner og lokale matskatter. Det er ferske råvarer av beste kvalitet, sesongvarer som makrell og kantarell – og gode importvarer. Det er bestselgerne og de unike godbitene, de som gjør mandagen, helgen og julen litt bedre. Det er den sinte, lille chilisausen du bare må ha.

Langt ifra alle produktene er bestselgere, men alle er noens favoritt.

Mat samler oss og mat er viktig. Spiser du bedre, lever du bedre. Som Norges største supermarkedkjede lover vi derfor å kjempe for det store utvalget!

Uansett om du liker Alpeost eller brie, krabbe eller fiskekaker, spisskål, rødkål eller pak choi-kål, så skal vi hjelpe deg. For er det viktig for deg, er det viktig for oss.

Derfor sier vi JA til stort utvalg og ferske råvarer!