Olivias hjemmelagde - Manstad

Olivias hjemmelagde - Manstad

En deilig serie med sild og potetsalater hvor bare det beste er godt nok.

Olivias Hjemmelagde ønsker ikke å være størst og billigst, men å være de beste på å produsere sild og salater av ypperste kvalitet.

I 2009 tok Terje Jørgensen i Olivias Hjemmelagde med seg noen bokser sild som han presenterte til ferskvaresjefene på de største Meny-butikkene i Oslo. 

- De var lyriske over smaken og fortalte at de ikke hadde så god sild i butikken fra før. Da forsto jeg at dette ville jeg satse på å selge i fremtiden, forteller Terje.

Kjøp Olivias Hjemmelagde salater hos MENY

Oppskriftene kom fra en, den gang, 92 år gammel dame på Hvaler som hadde vært gift med en sildefisker. Det ble det ikke gjort noen endringer i oppskriftene, men det var viktig å få på plass nytt design og alt det som kreves av leverandører som skal levere varer til dagligvarekjedene.

Siden den gang har Olivias Hjemmelagde utviklet både potetsalat og rømmesild som selges i Meny-butikker.

Kundene skal vite at hvis de kjøper produkter fra Olivias Hjemmelagde skal de alltid få noe av det mest eksklusive som finnes på markedet, og at det er produkter som alltid blir produsert i Norge.

- Vi er nisjeaktører som satser på kunder som er opptatt av førsteklasses mat. Målsetningen vår er derfor ikke å være størst og billigst, men best på å produsere salater av ypperste kvalitet. Alle oppskriftene våre er rause med råvarene gjennom hele produktet – det er ikke bare på toppen av spannet du finner godsakene, sier Terje.

Bare det beste er godt nok

I produktene brukes det bare fersk løk som de selv kutter i passende tykkelse ved produksjonsstart. Løken legges ikke bare inn i blandingen med silden, men hvert spann avsluttes med et eget lag løk på toppen.

Vi bruker bare de beste og ferskeste råvarene vi kan få tak i fra leverandørene våre. ”Bare det beste er godt nok” er mottoet vårt uansett hva som produseres i lokalene våre

Sildebitene kuttes i delikate biter, og blir kryddermarinert før det lages en miks av løk og sild som veies opp i spannene. Det hele avsluttes med fersk dill og sild i et stjernemønster på toppen.

Olivias Hjemmelagde potetsalat består av potet, løk, sylteagurk og frisk purre blandet med majones. Potetsalaten kan brukes som tilbehør til det aller meste, enten det dreier seg om grillmat eller spekemat. I sortimentet finner du Olivias rømmesild, Olivias potetsalat og Olivias sursild.

 

Olivias sild og salater finner du i alle MENY butikker og i nettbutikk