Enkel og rask middag med kjøttboller

Enkel og rask middag med kjøttboller

Kjøttboller er populært blant både små og store. Med våre ferdige og ferske kjøttboller lager du enkelt en rask og god middag som kan varieres i det uendelige!

Det er enkelt å lykkes med kjøttboller, i alle fall om du bruker våre ferdige, hjemmelagde. Dette er ferske og ferdige kjøttboller med høyt kjøttinnhold, og er klare til å stekes.

Velg mellom klassiske kjøttboller med salt og pepper, som er perfekt til den tradisjonelle middagen, eller italiensk-inspirerte kjøttboller med italienske urter, som er perfekt til tapas og pizza.

Våre egne ferdige kjøttboller kan varieres i det uendelige, fra den tradisjonelle middagen kjøttboller med fløtesaus og potetmos, til wok med kjøttboller, grønnsaker og nudler. Våre egne ferdige kjøttboller kan varieres i det uendelige, fra den tradisjonelle middagen kjøttboller med fløtesaus og potetmos, til wok med kjøttboller, grønnsaker og nudler.
Kjøttbollene tilberedes enkelt i stekepanna, ovnen eller i sausen!

Slik tilbereder og steker du kjøttboller 

I stekepanne: Stek kjøttbollene i smør eller olje på middels varme i 10-12 minutter.

I stekeovn: Forvarm stekeovnen til 180 grader, stek kjøttbollene på brett midt i ovnen i 15 minutter.

I stekepanne med saus: Brun kjøttbollene i panne med smør eller olje på middels varme i 4 minutter, ha deretter kjøttbollene over i sausen og la de trekke i 5-7minutter.

Kjøttbollene er klare på under 15 minutter, uansett om du velger å steke de i ovn eller i panne. Kjøttbollene er klare på under 15 minutter, uansett om du velger å steke de i ovn eller i panne.

Middagstips med kjøttboller

Kjøttboller kan varieres i det uendelige! Hva med å lage?

  • Kjøttboller med fløtesaus og potetmos
  • Pasta med kjøttboller og tomatsaus
  • Wok med kjøttboller, grønnsaker og nudler
  • Pizza med kjøttboller
  • Pastasalat med kjøttboller 
  • Kjøttboller til tapasbordet 
Middagstips! Server kjøttbollene sammen med pasta og tomatsaus. Middagstips! Server kjøttbollene sammen med pasta og tomatsaus.
Mange barn liker kjøttboller best, mens mange voksne foretrekker kjøttkaker. Ved å rulle sammen to kjøttboller så de blir litt større, får du store runde kjøttkaker som smaker kjempegodt!
Ved å rulle sammen to kjøttboller så de blir litt større, får du store runde kjøttkaker. Ved å rulle sammen to kjøttboller så de blir litt større, får du store runde kjøttkaker.