Grillmat uten grill

Grillmat uten grill

Lyst på grillmat, men ingen tid til å grille? Se det store utvalget av ferdig grillmat og få tips til sommermat du kan spise som verken krever engangsgrill eller oppvarming.

Sommeren er høysesong for grillmat, men hva gjør du om du ikke har tilgang på grill? Drar innom din nærmeste MENY-butikk så klart! Hos oss finner du et stort utvalg av ferdig sommermat i varmeskapet.

Varm Angusburger

Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift med kjøtt fra Norsk Angus. Her har vi har kvernet, blandet og stekt oss frem til det vi mener er den perfekte burgeren, med ideelt fettinnhold for en saftig og skikkelig digg burger.

I varmedisken vår får du ferdig grillet Angusburger i brioche-brød med cheddarost og BBQ-saus.

Kjøp litt salat fra salatbaren som tilbehør, så har du et godt måltid i en fei!

Nygrillede kyllingvinger

Buffalowings er supergodt og veldig enkelt når du skal spise ute. I varmeskapet hos MENY får du ferdig grillede kyllingklubber eller kyllingvinger - perfekt fingermat for late sommerdager. 

Topp selv med valgfri glaze fra Sticky Fingers for ekstra smak, eller nyt dem som de er.

Varm baguette med biffsnadder

I utvalgte MENY-butikker får du varm brioche-baguette med biffsnadder av Angus, rømme og cheddarost. Du får den både klar til steking hjemme, eller nystekt i varmeskapet

Noen butikker varmerer den gjerne opp for deg - spør matarbeiderne bak disken om de kan varme den om du vil spise den med en gang! 

Ferdige, friske salater

På varme sommerdager passer det godt med en god og frisk salat! Bland din egen i vår salatbar, eller kjøp våre ferdige salater fra ferskvaredisken.

Her finner du vår superpopulære brokkolisalat med bacon og klassisk gresk salat du kan kjøpe ferdig pakket eller i løsvekt. Mange butikker har også brokkolisalat med bringebær og cæsarsalat - alle laget av våre dyktige matarbeidere bak ferskvaredisken. 

Reker og godt tilbehør

Om man ikke kan grille, er reker et godt alternativ. Skalldyr er lett og frisk sommermat som faller i smak hos både store og små.

Det fine med reker er at det krever lite med tilberedning. Heller ikke mer planlegging enn innkjøp av reker, nystekt loff, majones, sitron og dill. Alt kan kjøpes i en tur på MENY-butikken, tas med dit du skal og nytes ute i sola. 

Reker har en søt, frisk og salt smak så tilbehøret blir derfor lett. Prøv deg på en ny vri; reker med avokado er nydelig. Reker har en søt, frisk og salt smak så tilbehøret blir derfor lett. Prøv deg på en ny vri; reker med avokado er nydelig.

Kjøp alt du trenger til et klassisk rekesmørbrød:

Nystekte brød og bakevarer

Hver dag finner du nystekt focaccia, grov og fin baguett i våre bakerier. Fyll med godt pålegg som spekemat og ost, spis som sandwich eller som tilbehør til salaten eller suppen. Helt perfekt for et raskt måltid!

En nystekt focaccia med fersk mozzarella og pastrami er enkelt og godt En nystekt focaccia med fersk mozzarella og pastrami er enkelt og godt